Імміграція до Манітоби
-
Та якби його так просто було оформити;) люди то в Торонто літають то їдуть в другі провінції, є вириголність що він по дорозі загубиться або знов таки їхати його забирати… Та і не потрібен дійсний укр.загран паспорт на громадянство Канади 🤷🏻♀️ Це якщо в випадку коли він потрібен кров із носу на ПР, тоді no choice, а так…
-
Паспорт потрібен, але не обов'язково дійсний Colour photocopy of all pages (valid or expired) of your passport(s) or travel document(s) www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-0002-application-canadian-citizenship-under-subsection-5-1-adults-18-years-older.html#Step3
-
Доброго дня! Отримала номінацію, але коли перехожу за посиланням, яке було в e-mail, щоб побачити список документів на федеральний етап та всі форми, сторінка не відкривається. Хтось стикався з такою проблемою?
-
Підкажіть, будь ласка, якщо диплом на укр та англ мові, то можна просто прикріпити його, чи потрібно завірити його копії в імігрант центрі?
-
Є також вірогідність просто загубити паспорт також… Це більше про «постелити соломку», я розумію, що не прям для подачі… Просто це ще і зручно, коли паспорт десь у якомусь Консульстві на вклейку візи відправився, а в тебе є ще один, до прикладу))
-
Просто…якщо вже йти лише по тому проекту… То можливо навіть буде таке, що паспорти можуть просто анулювати… Ото і буде вся історія… Але дочекаємося вже того обговорення. Бо наразі те, що написали у тому проекті військові - то там дуже багато колізій, які треба виправляти, аби вони відповідали вже прийнятим нормативним документам
-
привіт) підскажіть будь ласка, хто вже заповнював форму на довідку про несудимість з Польщі . чи потрібно вгорі ставити дату і якусь інформацію про оплату в тих квадратиках? у 8 запитанні Miejsce urodzenia потрібно вказати країну чи саме місто в якому народився? і в 10 Miejsce zamieszkania вказувати повну канадську адресу? 11 і 13 я так розумію просто пропустити ? буду дуже вдячна!
-
Доброго дня 😉 В мене новий паспорт, але старий продовжений був до 26 року і ВП і віза теж на старому паспорті, я поки чекаю на добвану номінацію, але на фед етапі показати обидва паспорти? Чи в новий вклеїти візу нову і отримати новий ВП? Дякуб наперед за відповідь на таке заплутане запитання 😂🫶🏻
-
Так. Було так само. В прикріплених повідомленнях є відео як подаватись на федеральний етап. Там інший сайт
-
Я подала заявку 30 серпня
-
У мене в заявці дитина та чоловік. Але чоловік в Україні
-
Чекайте 48 годин. І вітаю! ❤️
-
Щиро дякую! Вам також успіхів. Сподіваюсь, і Ваша родина скоро отримає номінацію!!!
-
Так, що він може ніколи дитину не побачити і її пр не є підставою для вїзду в Канаду для нього
-
Доброго дня! То ми з вами одного дня подалися 🤗. Будь ласка тримайте в курсі 🙏
-
Всім привіт. Підкажіть, будь ласка, по якій програмі краще подаватися SWM або SWO? Підходжу під обидві. Можливо, якась із них легша в розгляді, або строки розгляду швидші?