Імміграція до Манітоби
-
Скажіть на який номер телефонували ?
-
Тобто нас не впустять на рейс чи є шанс що впустять, якщо ми купим квиток на рейс на завтра і умовно офіцер не підтвердить до того моменту фото?
-
Може знайдете відповідь тут із досвіду інших - www.canadavisa.com/canada-immigration-discussion-board/threads/travel-while-waiting-for-ecopr.785919/
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/pr-travel-document/how-to-apply.html
-
Мені складно щось коментувати :)
-
на вашу думку досить довго це скільки?
-
У будь-якому випадку потрібно попереджати про виїзд із Канади кожного разу, навіть якщо це коротка подорож. А потім повідомляти про повернення до Канади
-
Здається, добре було би розмістити інформацію-попередження для тих хто отримав як мініму AOR , утриматись від подорожей за кордон, дочекавшись завершення розгляду заяви на PR.
-
Ну в теж вища освіта, багато стажу, але вони вчилися та працювали десь в інших провінціях. Но в них -200 буде
-
в мене тільки робота, закінчений коледж, підтвердити минулий стаж неможливо...так і виходить дякую
-
В них такі самі бали виходять з-за зв'язки з іншою провінцією
-
ясно
-
Конкурент індусам, так казати
-
Може 6-8 місяців, а може 3-4 вибірки. Цього ніхто не знає.
-
Порада. Вчить старанно і Здавайте мову. Тест - гарний спосіб отримати додаткові бали.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, заповнюю провінційну аплікацію, і маю вказати адресу навчального закладу, але в мене в дипломі є 2 адреси, адреса самого університету(головного корпусу), та інша адреса міста та факультету де я навчався, яку з 2 краще вказувати?
-
У чому саме запитання? Тест з мови вимагатимуть, якщо IRCC буде сумніватися у TEER 0-3. Кілька місяці тому люди писали, що у них запросили тест з мови, бо IRCC ще раз телефонували до роботодавця, і там не підтвердили TEER 3, а тільки 4
-
Я б вказував юридичну адресу універу
-
Я ще раз запитаю бо ніхто не відгукнувся . Є знайомий якому не потрібно здавати мову , проходить по НОК на номінацію провінції. Наскільки часто запрошують результати англійської мови на федеральному етапі (зараз). Або відгукніться ,ті в кого запросили .
-
А диплом де виданий, в якому місті? Я б ту адресу і вказувала
22 Jan 2023, 05:40
109501/231003
7 minutes ago