Імміграція до Манітоби
-
Дуже дякую!
-
Доброго вечора! Підскажіть будь-ласка, заповнюю аплікацію на номінацію. В розділі Aplication History, Destination in Canada що писати для не головного апліканта, якщо він в Україні? Без заповнення цієї строки далі не пропускає
-
Тоді допрацюйте до року і за цей час підготуйтеся гарно до тесту. Тоді Ваш шанс в рази зросте.
-
При нас консул відмовив жінці, яка хотіла подовжити свій паспорт, тому що було півроку до його закінчення
-
Нема цього в відео. Там сказано, що треба написати Вініпег, Манітоба. Але мій чоловік в Україні і ніколи не був в Канаді
-
А осі документ, на який треба аплаїтись, що я вчора писала
-
Якщо ваш паспорт ще рік дійсний, чекайте завершення розгляду вашої заяви на PR. У вас немає предмету для хвилювання.
-
У відео все показано.
-
Можливо маєте дані куди можна написати листа? Дякую)
-
Пане Wes, можете будь ласка надати посилання для повідомлень?
-
Маю на увазі електронний лист до консула з запитанням/проханням
-
Мабуть тоді краще перед візитом в консульство написати листа з поясненням, щоб їхати з певністю, що подовжать.
-
Так, в такому випадку треба подбати про Permanent resident travel document проїздний документ. Але, варто подумати, чи варта ця поїздка за кордон лишніх проблем.
-
Продовжують паспорти і так без запису)))
-
gc_cae@mfa.gov.ua
-
Так, якщо Ви працювали 6 місяців щонайменше фултайм
-
⁉️ Может хтось знає. Я якщо контракт безстроковий, але звільнитися після 8-9 міс роботи, тоді так підійде для подачі по swo?
-
Якщо більше ніж 2 місяці - Вам просто можуть відмовити у цій послузі
-
А прилетіти без запису за тисячі км без підстави для продовження це прецедент чого буде? ;)
-
Лист, не думаю - це буде прециндентом продовжувати всім... Теоритично вам ніхто не заважає приїхати за два місяці до завершення дії. Якщо у вас є аргументи, приміром треба податись на візу, продовжити WP, або на PR це є аргумент, а не просто мені ліньки їхати ....
22 Jan 2023, 05:40
109538/231106
18 minutes ago