Імміграція до Манітоби
-
Скажіть будь-ласка, де так можна продовжити паспорт без запису?
-
IRCC точно потрбно повідомити. Щодо MPNP ось лінк про що потрібно повіомити t.me/uccmb/80175
-
#туреччина #турецька республіка #довідка
-
Звичайно, що краще оформити новий паспорт
-
Ну на «зорі», удачу та «авось» краще взагалі не сподіватися, коли паспорту ще «жити і жити» 😅
-
Питаюсь знайти в чаті приклад, щодо листа від роботодавця з України. Не можу знайти. Якщо комусь не складно, пришліть будь-ласка
-
Тоді має бути українською.
-
А якщо не вільна англійська у людини ?) видавало керівництво справки та свої контакти
-
Не потрібно, якщо відразу на англійській мові. Але це означає, що той хто видав дану довідку, вільно розмовляє англійською мовою і зможе говорити англійською, якщо будуть продзвонювати.
-
Так я маю їх, я маю на увазі їх треба завіряти в імміграційному чи ні ?
-
Ось приклад з файлів чату..там купа різних референсів.
-
Всім привіт, підскажіть будь ласка треба завіряти справки с місця роботи в Україні ? Вони одразу на англ мові
-
Дякую 🙏🏻
-
Ті які не завірені
-
І ще питання, якщо в мене деякі документи завірені в Україні перекладачем а деякі ні( у різних людей робила) треба все завіряти переклади у імміграційному чи тільки ті які не завірені укр перекладачем ?
-
підскажіть, хто оплачував довідку про несудимість в Польщі, там написано що потрібно вказувати при переказі дату видачі ( date of issue) і ПІБ. що то за дата видачі?? дата проплати ?
-
Переклад завірений перекладачем так само як і інші документи.
-
І переклад який треба завіряти ?
-
Так, має співпадати з датою квитанції
-
Вітаю. Чи можна подати EOI від імені чоловіка, а вразі якщо він не проходить, то створити новий кабінет від мого імені? Дякую
22 Jan 2023, 05:40
109570/233838
about a minute ago