Імміграція до Манітоби
-
Чому не можна одразу подавати від найсильнішого з потенційних заявників? 🤔
-
Тому що в мене пів року роботи буде аж навесні, але здана англійська і рівень освіти вищий. Не хочу так довго чекати. Робота чоловіка дозволяє податися без мови.
-
Я подивилась форму EOI, то спочатку заповнювати дані чоловіка, тому що він працює вже рік і TEER його роботи проходить без здачі мови, а вже потім мої дані? Все вірно? Це одна й та ж форма? Дякую заздалегідь.
-
Звільняєшся, подаєшся і все.
-
А це стосується лише першого контракту чи кожен рік шукати нову роботу? 🙈
-
Дякую, що сказали!
-
Трохи вище описала Проте це працює завжди І краще все-таки оформити новий паспорт
-
@western9 ,підкажіть, в мої довідці з роботи HR зробив помилку в моїй фамілії, чи можу я сам попробувати редагувати файл чи краще попросити зробити нову довідку?
-
Так, я розумію, саме тому я і запитував, чи були випадки, щоб продовжили, якщо приїжджали раніше, ніж за два місяці.
-
Все залежить від того як ви аргументуватимете, звичайно без нагальної потреби , просто так раніше як за два місяці, є велика вірогідність що не продовжать.
-
Підкажіть будь-ласка, на ці webform можна відіслати повідомлення про прохання прискорення розгляду нового work permit? Та receipt про сплату за нову візу також можна відправити на цю webform? Дякую
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Не підкажете яка?
-
Якщо ви набираєте 60 кваліфікаційних балів для спецвибірки, є мова та гроші, то можна подаватися
-
Можна, звичайно. Але для українців була ще інша форма, якщо я не помиляюся
-
Ні, краще переробити.
-
Саме так
-
Вище стосовно допису дівчини, що анулювали візу Я маю Припущення , що з моменту появи номеру єкопр в трекері , залишається лише формальність , тому віза анулюється. Тобто , аплікант ще може не отримати листа , але йому вже присвоєно номер єкопр і з цьооо моменту виїздили дуже ризиковано
-
Майже три місяці
-
Ого, людям навіть вдавалось подавались на новий паспорт без призначеної заздалегідь зустрічі?..
22 Jan 2023, 05:40
109591/234178
21 minutes ago