Імміграція до Манітоби
-
До чого це?
-
70456, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
У моєї неповнолітньої доньки закінчується паспорт через два місяці та два тижні. Нам не подовжили, сказали приїхати через 2 тижні. Їхали з Манітоби до Едмонтону.
-
Ого! Це завдання с плюсіком! Я цього не знаю 🤷🏻♀️ Зараз проснуться професіонали може вони щось скажуть;)
-
Ви будете отримувати номінацію та резидентсво лише за дійсним паспортом, тобто не як громадянин України, якщо його не продовжити.
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤 •Есть связка внутри Binance❗️ •Не скам ⚠️🌐 •Протестировать можно с любой сумы✔️ •Прибыль со связки 1-2% 💲 •По всем вопросам пишите ниже📩! ⚠️@mexxmaks771
-
🔫 70456 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @vchslvvn, @AM_jun, Евгений Корниенко, @borman_ua, Mr. Lanskiy, @C_wex, Netali, Lmv, @daralane, @katharine_k Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Ви повинні мати дійсний той паспорт, до якого прив'язаний перміт CUAET. Це раз. По друге, якщо ви йдете по провінційній програмі як не українець, то ви не можете йти через спецвибірку, вам не повернуть гроші, $500
-
Serhii хоче кікнути леня фируков з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤 🔝 Парни пока есть связка , делюсь за % 💲Профит 2% с круга ⏰ Круг занимает 5-10 минут 🧑💻Всё только внутри биржи, без обменников, работаем честно! 💲 🤙Писать сюда- @mexxmaks771🤝
-
Шановні добродії! Підкажіть будь ласка щодо податкової декларації у лютому- березні. Її поїдають у паперовому варіанті з особистим підписом чи є онлайн подача?
-
@western9 Dmytro Можете підказати щось з цього приводу?
-
Скільки ви чекали ?
-
Найнадійніше кимось передати ) свого часу meest відмовився переслати саме документи з України. Можливо, зараз щось змінилося.
-
Я заклеймив і інтернатуру і універ як магістр, номінацію отримав
-
Доброго ранку, посилку з документами до України найкраще та надійніше відправити Meest чи чимось ще?
-
Тільки через реєстрацію через Дію
-
Будь ласка, такі запитання до нашого другого чату, T.me/ManitobaLife
22 Jan 2023, 05:40
109623/233483
about 2 hours ago