Імміграція до Манітоби
-
Serhii хоче кікнути леня фируков з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤 🔝 Парни пока есть связка , делюсь за % 💲Профит 2% с круга ⏰ Круг занимает 5-10 минут 🧑💻Всё только внутри биржи, без обменников, работаем честно! 💲 🤙Писать сюда- @mexxmaks771🤝
-
Шановні добродії! Підкажіть будь ласка щодо податкової декларації у лютому- березні. Її поїдають у паперовому варіанті з особистим підписом чи є онлайн подача?
-
@western9 Dmytro Можете підказати щось з цього приводу?
-
Скільки ви чекали ?
-
Найнадійніше кимось передати ) свого часу meest відмовився переслати саме документи з України. Можливо, зараз щось змінилося.
-
Я заклеймив і інтернатуру і універ як магістр, номінацію отримав
-
Доброго ранку, посилку з документами до України найкраще та надійніше відправити Meest чи чимось ще?
-
Тільки через реєстрацію через Дію
-
Будь ласка, такі запитання до нашого другого чату, T.me/ManitobaLife
-
Підкажіть будь ласка,чи десь в Канаді роблять закордонні паспорти в порядку живої черги як в Європі? Чи тільки через електронну чергу?
-
В прошлому році він робив податкову ковніку та його жінка має бухгалтерську компанію для українців були великі знижки
-
Знайома клеймила 3 роки і більше для лікарів. У Канаді еквівалент Магістра у лікарській справі дещо інакший, тому вона не ризикувала вказувати магістра.
-
Онлайн у Дмитра Малика є відео на ютуб як це зробити
-
А може наприклад відправити до Європи, а звідти вже Новою Поштою?
-
😁 я не реєструвався, бо мені не потрібно. Зараз інші підкажуть,
-
От є і такий випадок. IRCC не мало питань до такого клейму?
-
А потім на федеральний етап, також вказували master's degree? Як підтвердження закінчення інтернатури ви додавали сертифікат лікаря?
-
Не мали
22 Jan 2023, 05:40
109632/230699
22 minutes ago