Імміграція до Манітоби
-
Так, підійде. Потрібно скан оригіналу та перекладу
-
Ту ж саму
-
Фотографію можна ту що на пр робили чи нові робити?
-
Tree 2
-
Залежить від TEER
-
Підкажіть у мене товариш зварювальник і на провінційну номінацію йому англійську не треба здавати, а на федеральному треба?
-
В нас міст не прийняв посилку з документами з Канади. Відправляли через Канада пост із трекером.
-
Дякую!!
-
Якщо іде по SWM, то не треба
-
Тут були люди з таким кейсом, то відразу подалися, не чекали на нових 6 місяців. Номінацію отримали. Єдине, що IRCC дали запит на тест з мови, і головний аплікант мусів здавати. Там були нюанси із TEER 3. Його перевели, але обов'язки фактично лишилися ті самі, що на TEER 4. Як буде у вашому випадку, не знаю.
-
Підскажіть будьласка ссилку на заповнення федерального єтапу бо моя не працює будьласка
-
TEER 2 - обов'язково потрібно мати відповідну освіту/кваліфікацію. IRCC може дати додатковий запит для уточнення.
-
Пане Wes, я відпрацював 6 місяців, але місяць тому мене перевели на вищу посаду тепер це Teer 3. Питання: я маю на цій посаді пропрацювати пів року, щоб податись без тесту? Чи я можу вже подаватись? Дякую за відповідь.
-
В мене обов'язки кардинально відрізняються. Я був landscaper, а тепер dump truck driver. Якщо тест не треба здавати, то і бали не рахуються за тест при EOI?
-
Дякую
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-p7000-application-permanent-residence-provincial-nominee-class.html
-
Ви можете здати тест і отримати за нього бали
-
Я відправляла в Україну канадою пост довіреність, йшло 4 тижні на відділення укр пошти, а зворотній лист вже з моїми документами відіслали укр поштою і також отримала тут через місяць у відділенні Канада пост Усі трекери відслідковувались
-
Бали за мову враховуються виключно із тестом.
-
Без поняття. Дивіться вимоги до кваліфікації та обов'язки. Напевне, можна.
22 Jan 2023, 05:40
109659/231502
6 minutes ago