Імміграція до Манітоби
-
А якщо отримав візу в новий паспорт, поки справу розглядали, то треба про це повідомляти офіцера?
-
Вітаємо, Діана Гнатюк! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Питання, прийшов дозапит на документи на провінційному рівні, і в листі від офіцера написано let me know once you have uploaded your documents, це означає що мені на лист потрібно відповісти листом, що я вже завантажила додаткові документи?
-
Після того як в кабінеті з'являється фінальне рішення. Вам на пошту приходить лист portal 1- вам потрібно буде на нього відпог та надати всю необхідну інформацію, вона буде в інструкції у цьому ж листі, після цього вам прийде ще один лист portal 2, з посиланням на сайт по ньому потрібно перейти та підтвердити свою адресу і завантажити фотографію.
-
А що таке PR portal 1 та 2 ?
-
@valentyna_semenova хоче кікнути @diana_gnatuk з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🌸 Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни🇺🇦, кому потрібнo: 📍Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) 📍 Сигapeти - (будь яка мaрка) 📍Elf Bаr - (5000-9000 тяг) 📍Лiки 📍Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) 📍Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) 📝 Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм❤️
-
Дякую! А біометрію не здавали на федеральному рівні?
-
Хто подавався на федеральний етап після 14 червня ,обовʼязково заплатити за біометрію , (вам все рівно скажуть заплатити ,ви втрачаєте час,якщо не заплатите зразу ) .Прикріпляли старий мед екзамен (просрочений-1 рік пройшов ) ,то головний аплікант мав пройти ще раз , а дружині зарахували старий .
-
Де мені платити ту біометрію я подав Application через портал на федеральному рівні. Зараз там все закрито після подачі..
-
Я не пам’ятаю вже точно ,але там було ,додаткові послуги>біометрія і 70$ коштувало за одного .
-
там можна було додати до суми оплати за послуги. Зараз вже не можна як я розумію. Теж цього не зробила((
-
Можна чекати на повідомлення від IRCC.
-
Biometrics collection is mandatory for all foreign nationals between the ages of 14 and 79 who are applying for, claiming or requesting temporary residence (excluding U.S. nationals), permanent residence or refugee protection.
-
І Ви казали поки не прийде запит від них на біометрію нічого платити не треба🫣
-
Це тільки на дорослих, чи і на дитину 15 років теж?
-
Окремо потрібно вибрати biometric collection і заплатити $85 eservices.cic.gc.ca/epay/order.do?category=10097
-
Ще один кейс. Спецвибірка. Головний аплікант -жінка, громадянка України, чоловік - громадянин країни Близького Сходу. Їй та дітям ПР погодили, чоловікові відмова, я так розумію через якісь security reasons - принаймі так написала мені головна аплікант. Ось такі справи. Будуть йти до адвоката, щоб зрозуміти, як діяти.
-
Це прискорює процес?
22 Jan 2023, 05:40
109719/229748
31 minutes ago