Імміграція до Манітоби
-
А яка у вас дата copr в трекінгу?
-
Дяка за відповідь! Успіхів
-
Шось не коректно,мені здається, дитина чоловіка там не вказується бо вона не ваша сім'я,і зв'язку у Вас особисто з нею немає. Можливо на федеральному там де треба перелічувати родинні зв'язки, можливо, але не точно. Але на номінацію з великою вірогідністю що не треба. Але треба спитати пана Wes
-
По провійційному етапу нехай експерти підскажуть, в кого є такий досвід. Я по іншому стріму шла, не mpnp.
-
Дивно, не знав шо дата може відрізнятись
-
У мене 15 серпня 2024. Портал 1 прийшов 27.11.
-
До грудня 2024 , та сама дата коли прийшов portal 1
-
Якщо не можете підтвердити український досвід то не вказуйте,а канадський, якщо Вас не звільняли за якісь причини,і Ви там працювали не по місяцю,то напевно вказувати,щоб офіцер бачив що Ви дома не сиділи,а працювали
-
Можливо, ще підкажете інформацію стосовно досвіду роботи. Якщо я не можу підтвердити досвід роботи в Україні, то краще взагалі не вказувати, що я в ці роки працювала? І наступне питання: якщо я в Канаді змінила 2 роботи і зараз працюю на 3ій, чи потрібно мені вказувати, що я працювала на попередніх двох? Чи не вплине це негативно на розгляд моєї аплікації?
-
Хтось підскаже, що це таке?
-
Довідка ОК-5 про сплату податків
-
Офіційне працевлаштування,або ФОП, довідка від роботодавця на офіційному бланку з шапкою, кількістю годин, посадою датою прийняття і звільнення, а якщо ФОП то там ср...ка🤪,тут в чаті є хто ФОП підтверджував,я не знаю за це
-
в мене 13років підприємництво, а останні два керівник виробництва, Звісно усе можу підтвердити, податки сплачую
-
тобто будь-який, аби підтвердити міг?
-
Підкажіть Український досвід повинен співпадати з NOC за яким працюєшь чи ні? Щось я не можу знайти ніде.
-
Працювала 6 місяців і 3 місяці. Звільнилася за власним бажанням
-
Чи є хтось в групі, хто оформлював паспорти для 2-3 членів сім'ї по одному слоту? Цікавить Едмонтон
-
Так, тут зі мною 🤗
-
Отож
-
Тут написано «повинно бути менше або дорівнювати сьогоднішній даті». Може, ви поставили десь, що мали раніше, а не маєте дотепер?
22 Jan 2023, 05:40
109851/230188
about 2 hours ago