Імміграція до Манітоби
-
Дякую, а щоб бали не клеймити треба в EOI не вказувати цей досвід? Тобто вказати менше року. Бо інакше система автоматично бали нарахує?
-
Просто не клеймите бали, але вам все одно потрібно вказати, де ви працювали. Нвпишите пояснення, що бали не клеймили, бо досвід документально підтвердити не можна і все
-
Я думаю багато в кого такаж ситуація, хто не офіційно працював, підкажіть будь ласка хто зтикався
-
не зрозуміло так ви чекали 6 тижнів номінації, але за фактом за місяць отримали 🤔
-
Там буде питання, чи у вас короткостроковий контракт? Ви повинні поставити "ні", тому що у вас не має кінцевої дати, і вас тоді закине в SWM. SWO - то для коротких контрактів, меньше 1 року.
-
Подали на початку жовтня, отримали в другій половині листопада. От і виходить 6 тижнів
-
Раніше було посвідка на проживання. Потім вказав громадянство початок і ось кінець громадянства якраз не можу написати що воно безстрокове.
-
Всім привіт. у когось видає помилку при вході у permanent resident portal ? Другий день не можу зайти
-
Але швидко 👍 вау
-
🤔 Що Ви маєте на увазі: "втрачаю час?" Коли прийде лист на біометрію від IRCC ,заплачу за неї, та поїду здавати біометрію.
-
Все працює.
-
Продовжую заповнювати EOI, таке питання(вже шукала по чату, точної відповіді не знайшла), я майстер татуювання\татуажу NOC відноситься до Esthetician-Tattoo artist. Тобто професія має бути регульованою, але і колеги і роботодавець кажуть що не регульована. Ходила до apprenticeship Manitoba, в них немає в списку цієї професії. Едине що в мене є- це сертифікат від Manitoba health(здавала іспит). Тобто якщо для професії потрібна тільки сертифікація, чи вважаеться вона регульованою чи ні? Намагаюсь визначитися що відмічати в EOI.
-
Теж цікавить це питання?вже декілька тижнів сиджу з 6 до 8 вечора,та ні в якому консульстві нічого немає
-
Вам треба ще заплатити за неї , а потім реєструватися , бо наперед не можна … А найшвидший запис буде ще десь через 10 днів .
-
Доброго дня, чи вдалось вам повернутися додому? Вирiшилось що там з вiзою таке було? 🥹🤞
-
Через вебформу
-
А документи про те що я їм заплатив за біометрію куди їм надсилати? 🤔
-
Добрий вечір. Чи може хтось підказати які платежі здійснюються, на які суми і на яких етапах при подачі на PR? Дякую.
-
Ви маєте оплатити і надіслати їм документи оплати щоб вони знали , аж коли вони побачуть оплату тоді і скажуть вам здавати біометрію ,наперед не можна записуватися .
-
Тобто я зараз заплачу за біометрію та буду чекати на лист від IRCC, і коли він прийде мені треба буде зареєструватися після того- то в чому сенс?)) Чи не чекати листа від них ,а заплатити і їхати робити біометрію?
22 Jan 2023, 05:40
109876/235342
8 minutes ago