Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, чи вдалось вам повернутися додому? Вирiшилось що там з вiзою таке було? 🥹🤞
-
Через вебформу
-
А документи про те що я їм заплатив за біометрію куди їм надсилати? 🤔
-
Добрий вечір. Чи може хтось підказати які платежі здійснюються, на які суми і на яких етапах при подачі на PR? Дякую.
-
Ви маєте оплатити і надіслати їм документи оплати щоб вони знали , аж коли вони побачуть оплату тоді і скажуть вам здавати біометрію ,наперед не можна записуватися .
-
Тобто я зараз заплачу за біометрію та буду чекати на лист від IRCC, і коли він прийде мені треба буде зареєструватися після того- то в чому сенс?)) Чи не чекати листа від них ,а заплатити і їхати робити біометрію?
-
secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
А можете будласка дати посилання на цю вебформу 🙏
-
Доброго дня, шановне панство.
-
що йому бракуэ?
-
але в мене заповнена вся iнформацiя по освiтi. Завантажив скани оригiнальних документiв + переклади нотарiально завiренi
-
На мою думку .
-
Того ви втратили приблизно 2 місяця часу.
-
Тоді ви не можете думаю зробити наперед ,тепер чекайте листа коли вони запросять оплату ,надсилайте оплату ,потім знову яекайте коли скажуть здавати , і будете записуватись і здавати
-
Не знаю , я платив зразу коли заповнював заявку .
-
Отримав LAA, заповнюю номiнацiю i в кiнцi маю критичну помилку - документи про освiту.
-
Дуже дякую! А якщо мені навіть ще не надійшло підтвердження що вони отримали мою application, то може мені і нема сенсу поки робити біометрію тому що я не маю ще номера application?
-
На федеральному рівні потрібні будуть. На номінацію не треба.
-
Я сьогоднi з ранку займаюсь заповненням - нiде не просили цi довiдки.
-
я завантажив все: i пластик, i його переклад, i додатки до дипломiв, i iх переклад
22 Jan 2023, 05:40
109890/235415
2 minutes ago