Імміграція до Манітоби
-
Дякую . Ви не знаєте мені зробив переклад освіти канадський перекладач с завіреним штампом , чи потрібен мені ще завіряти в нотаріуса ? Я так розумію що ні .
-
З 18 років. Зі всіх країн, де ви були 6+ місяців (окрім Канади), та з країни громадянства.
-
Добре . Потрібно за останні 5 років? І які вимоги ? Я неможу це знайти просто .
-
Дякую . Маю ще питання. В мене освіта переведена канадійским перекладачем і завірена його штампом , чи потрібно мені завірити це ще нотаріусом .
-
зазвичай Канада вважає дійсною 1 рік, якщо в самої довідки не зазначене інше.
-
Допоможіть будь ласка, якщо провела одну ніч у Торонто, тут краще відмічати так чи ні? Це EOI
-
Дякую .
-
Якщо там є його клятва, то не треба.
-
Nadiya Mazur, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Доброго вечора Поділіться досвідом в кого була така ситуація Хочу подати заявку на новий ворк перміт. Медичний огляд робила рік назад( трекер номер виданий 24 грудня, але сам тест проходила на початку січня) От не знаю, чи йти робити новий медичний огляд чи прикріпляти той що був ? Наперед дякую
-
Нащо, як вони це перевірять? А от геморой буде, якщо поставите.
-
Може в кого був переліт через іншу провінцію, чи затримувались там ненадовго, що ви вказували?
-
Прикріпіть той, що маєте.
-
От і я думаю.. не хочеться потім проблем мати, але й щоб за misrepresenting не врахували🤦♀️
-
Скажіть ,таке питання рік назад приїхали і пройшли медогляд,но ніяких емейлів не отримував,якби ми не пройшли або вона загубилась нам би якось повідомили про це ?
-
Після медогляду нічого не пишуть якщо все добре
-
Так)
-
Дякую . А у вас так пройшло ?)
-
У Вас в трекері номер COPR зʼявився?
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
109914/235057