Імміграція до Манітоби
-
@NevErek всюди знакомі ліца 😏
-
Щось мені здається що в нас є шпигун
-
Доброго вечора друзі! Підкажіть, чи будут проблеми якщо вказати не усі країни у яких був останні 5 років? Забув одну? Будуть проблеми?
-
@weswestern ви писали вище що будуть декілька людей йти саме по SWO незабаром але замість proof of funds будуть вказувати роботу вірно? Коли буде відомо чи прийняли їхню роботу як пруф? І якщо на мою сімейку з 6 чол. в мене наприклад буде половина коштів (чи трохи більше) від заявлених на сайті + я буду продовжувати працювати на цій роботі (думаю як мінімум ще рік чи два) то які в мене шанси пройти по SWO?
-
Тобто якщо я хочу по SWO йти (набираю близько 70 балів) то мені потрібно чекати поки 6 міс.роботи прийде чи ні? Щоб заповнювати Eo? Щось не зрозумів...
-
Можливо це залежить від місця здачі (де підкреслюється а де ні) здавав приблизно місяць тому
-
Тільки не показує правильного варіанту як в смартфоні ))))
-
Підкреслюється
-
А там дані за 2020 рік.це актуально наразі?чи можливо виключення для українців?
-
Дуже дякую )
-
Bridging open work permit
-
Якщо ваша заявка на пр уже буде в розгляді - ви зможете продовжувати ворк перміт на основі цього процесу.
-
/banofbot
-
Доброго вечору ) маю таке питання : пишуть що пр у середньому очікувати 2,5-3 роки, а що робити як ворк перміт закінчиться до цього строку ? Наскільки складно оновити ворк перміт щоб продовжити працювати и що для цього треба Також я маю візу на 9 років worker але я так розумію вона не є дозволом на працю ?
-
Я прочитала що спел чек є тільки є частині письма, тобто на слуханні і читанні, де треба також інколи самому вводити відповідь (а не витирати) - нема
-
буде перевірка спелінгу - круто, але краще розраховувати лише на свої сили, щоб у стресовій ситуації вас не вибило воно з колії
-
Дякую. Дуже потрібно знати до чого готуватись морально.....
-
Без поняття 😃 Я коментую тільки те, що мені сказали. Я здавав свого часу паперовий IELTS, там була тільки власна голова для перевірки помилок. Я ще раз перепитаю завтра знайому. Ще одна буде здавати через тиждень.
-
І що це тоді означає на офіційному сайті
-
Я б таке не запитувала, як би дві людини мені не доводили зворотнього. Що саме слова з помилками і підкреслює. Тому хочу з'ясувати де істина. Одні кажуть одне, інші друге.
22 Jan 2023, 05:40
10996/233728
45 minutes ago