Імміграція до Манітоби
-
Ви можете оформляти новий паспорт без огляду на термін дії попереднього, у будь-який час. У Канаді Вам треба взяти вільний слот або стати у т.зв. лист очікування до будь-якого Консульства України. На сайті все дуже чітко прописано
-
Доброго ранку В мене паспорт закордонний закінчується в 25 році. Прошу порадити чи вже треба подаватись на заміну і як це зробити? Дякую
-
Всім для інформації, бо тут лякали що це не можливо. У дружини був просрочений паспорт книжечка під час воєнних дій ( з окупованої території ), не вклеєне фото в 25 років. Закордонного ніколи не було, прилетіли по sjtd, були в консульстві в Торонто, подались на закордонний, паспорт вже виготовлений, від подачі до виготовлення паспорту пройшло 2 тижні. Можливо в когось є схожі ситуації.
-
Ще одне питання з приводу довідки про несудимість Я памʼятаю що вона повинна бути свіжа (6 міс) чи я помиляюсь?
-
Вітаємо, ivan drago! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрий ранок! Чи може хтось підсказати стосовно оплати за нову програму «Обʼєднання сімʼї»? Там 515$, це потрібно платити цю суму за кожну особу в сімʼї, чи тільки за головного апліканта?