Імміграція до Манітоби
-
Теж цікавить
-
Не можу через це закінчити заявку, там пару таких питань. Дорослим по відео заповнила А дитині не можу зрозуміти, як Буду красно вдячна
-
І ніби не study, бо ще маленький...
-
В нас же не Family visit
-
Тут же нема такого
-
Доброго вечора ! Дуже прошу допомогти. Я так і не знайшла відповідь Дитині 3 роки, тобто треба visitor record зняти обмеження Що обирати в анкеті на дитину?
-
Дякую. Зрозуміло) Тобто, в нас в сім'ї по квітень 2025 Я зараз подаю на дорослих на влрк перміти, в дитини на візітор рекордс. На нові на основі старих Так?
-
Але якщо продовжуючи ворк перміт дорослим , то краще дитину прикріпляю одразу разом?
-
Часу впритик
-
Сьогодні прийшов LAA
-
Тут всі писали майже, що продовжували , поки це дозволяють до кінця березня. В нас у основного апліканта паспорт скінчиться в жовтні 2025, хочу спробувати продовжити ворк перміт, виграти півроку часу з квітня по жовтень Поки слоти не зловили...
-
Підкажіть, будь ласка, якщо переклади завірені іммігрант центом і до них додається завіреність, що все перекладено правильно, то чи можна вважати це афідавітом і чи потрібно його також прикріпляти до кожного перекладу в заявці MPNP? Можливо хтось зрозуміє про що саме йде мова Можу прикріпити зразок