Імміграція до Манітоби
-
Знайома здавала 2 тижні тому, нічого не підкреслює. Це тест, а не гра в підказки
-
Будь ласка, не дублюйте повідомлення у двох чатах, тут ті самі люди.
-
Велике дякую!
-
1. Шанси як і у всіх, хто здав англійську і працює 2. Manitoba Provincial Nominee Program: Skilled Worker Overseas або Skilled Worker Manitoba 3. Увесь процес номінації провінції та розгляд аплікації на ПР (федеральний етап) займуть десь 2.5-3 роки 4. Грошей не треба, якщо ви маєте роботу в Манітобі і подаєтесь через Skilled Worker Manitoba
-
Доброго вечора, шановне товариство. Підскажіть, будь- ласка. Маю таку ситуацію - приїхав в червні до Квебеку, та знайшов роботу на заводі (різноробочим). Але думаю за майбутнє й хотілось би залишитись в Канаді й отримати PR. Англійську знаю погано, французьку взагалі не знаю. Маю диплом бакалавра 072 Фінанси. Так ось питання до вас: 1. Які шанси отримати PR в Манітобі? 2. Через які програми подаватись, якщо досвід роботи тільки на заводах - різноробочим? 3. Скільки займає часу отримання PR у Манітобі? 4. Скільки потрібно мати грошей? Дякую всім небайдужим! Слава Україні!
-
Скажіть, будь ласка, чому сину(18років) відкрили візу на 2 роки, якщо паспорт у нього дійсний до 2031. Може щось змінилося?
-
Люди добрі, відпишіться будь ласка, хто нещодавно здавав CELPIP 🙏🙏🙏 Мені знайомі сказали, що підкреслюються граматичні помилки в письмовій частині, а в іншому чаті переконують, що не підкреслює. Поділіться, будь ласка, досвідом🙏🙏🙏
-
Ні, з Дубліна
-
Можливо хтось знає програміста в Вінніпезі?
-
Ну цього я тоді не знаю 😄. Хіба це погано? Воно ж вас ні до чого не зобов'язує. Можливо, вони справді відправили запит, бо закінчилась віза. Краще написати на critical line.
-
Строк дії паспорту продовжили на 4 роки. Чому прийшов повторний лист на запит, не розумію?!
-
У будь-якому випадку потрібно мати діючий паспорт і переподаватися на візу
-
WES, ти скарб інформації
-
Дякую!!!
-
А, ясно. Ви вже маєте фізично перміт? Прийшов листом? Якщо так, ідете до service Canada і перепідвязуєте до вашого SIN.
-
Я створив кабінет, все зробив, і отримав новий ворк перміт
-
Я вже отримав новий, тепер в мене цікавить питання треба його прив’язувати до паспорту чи ні?
-
Якщо ви хочете отримати перміт без обмежень, то потрібно податися на новий перміт онлайн. Вони не присилають новий перміт просто так
-
Немає інформації щодо WP? Скажіть будь ласка, отримав новий Work Permit без обмежень, після проходження медтесту, у нового Work Permit змінився U номер, чи потрібно мені звернутися до Service Canada, щоб мені поставили штамп в паспорт з новим номером Work Permit? Дякую.
-
Дякую 🙏🏼
22 Jan 2023, 05:40
11021/233728
37 minutes ago