Імміграція до Манітоби
-
Шановний WES, я прочитав вашу відповідь велике спасибі. Ви пропонуєте подаватися по спецвибірці, але я не набираю 60 балів, так як мені вже 53 роки. Підкажіть мені, будь ласка, А чи можу я податися по SWO? Або там теж спочатку потрібно набрати 60 балів? Або там такий же підрахунок балів, як в SWM?
-
SWO це і є спецвибірка. Там потрібно 60 балів. SWM це Ви йдете від роботодавця, в нього і працюєте. Там бали інакше рахують, до 1000
-
За долі секунди зникли. Сьогодні та вчора
-
Я двічі бачила слоти
-
Я не слідкувала за балами. Але хіба це не українців відібрали? З умовами англійська, робота, гроші?
-
Для українців є спецвибірка по критеріям СВО, але для нас не треба набирати бали за 1000 шкалою, треба тільки набрати 60 кваліфікаційних. На сайті відображається звичайна вибірка SWO, для всіх інших націй. Українців показує в пункті : special immigration measure ...
-
Це українці, які попали по SWM?
-
Ви можете податися по спецвибірці для українців. Нікого не слухайте, в самостійно вивчіть критерії. Є купа прикладів людей, які у 60+ років здали тест з мови і подалися по спецвибірці, бо мали зв'язок або через родичів, або через роботу у минулому. Також умова мати необхідні кошти для даного стріму. От сьогодні відбулась вибірка для українців. Я особисто знаю 2 людей, яким 52 і 57, і вони сьогодні отримали LAA. Так, балів за вікьвже не мали, але за роботу та освіту мати максимальні бали. Також мову здали на 7+ за кожен модуль. Фактично цим перекрили відсутність балів за вік. immigratemanitoba.com/2023/12/ukraine-draw-21/
-
Ще раз дякую шановний WES.Я перечитав інформацію по вашому посиланню я бачу що у мене єдина можливість це підтягнути англійську мову.І все ж мені не зрозумілі вимоги по SWO, я правильно зрозумів, що на SWO я можу подавться тільки якщо набираю 60 балів?