Імміграція до Манітоби
-
Можливо хтось знає програміста в Вінніпезі?
-
Ну цього я тоді не знаю 😄. Хіба це погано? Воно ж вас ні до чого не зобов'язує. Можливо, вони справді відправили запит, бо закінчилась віза. Краще написати на critical line.
-
Строк дії паспорту продовжили на 4 роки. Чому прийшов повторний лист на запит, не розумію?!
-
У будь-якому випадку потрібно мати діючий паспорт і переподаватися на візу
-
WES, ти скарб інформації
-
Дякую!!!
-
А, ясно. Ви вже маєте фізично перміт? Прийшов листом? Якщо так, ідете до service Canada і перепідвязуєте до вашого SIN.
-
Я створив кабінет, все зробив, і отримав новий ворк перміт
-
Я вже отримав новий, тепер в мене цікавить питання треба його прив’язувати до паспорту чи ні?
-
Якщо ви хочете отримати перміт без обмежень, то потрібно податися на новий перміт онлайн. Вони не присилають новий перміт просто так
-
Немає інформації щодо WP? Скажіть будь ласка, отримав новий Work Permit без обмежень, після проходження медтесту, у нового Work Permit змінився U номер, чи потрібно мені звернутися до Service Canada, щоб мені поставили штамп в паспорт з новим номером Work Permit? Дякую.
-
Дякую 🙏🏼
-
One step at the time 😉
-
Я не переживаю, але іноді каша в голові. Як кажуть деякі канадці one day at the time :)
-
Прекрасно. Тоді вам немає чого переживати. Єдина відмінність між програмами - це прив'язка до роботодавця
-
Саме по цій програмі ваш proof of funds може бути робота у Манітобі. Офіцер оцінюватиме ваш рівень доходів та витрат і, можливо, зарахує зарплату як proof of funds
-
:))
-
Я набираю 830+
-
Так, я це знаю.
-
Це зараз такий бал. Він взагалі дещо більший буває.
22 Jan 2023, 05:40
11029/233720
18 minutes ago