Імміграція до Манітоби
-
Навіть за вихідні то все можна встигнути, якщо потрібно Все інше - відмовки якісь.
-
Дивлюся закрепи, але поки ніде не побачив інформацію, як подається сім'я на номінацію і потім на PR? Можливо, пропустив десь? Ми вирішили подаватися на номінацію через дружину, у неї бал вище. Ми маємо подати заявку на номінацію лише від дружини чи й від мене окремо теж? І як на федеральному етапі? Теж тільки від неї чи від неї та від мене окремо? Чи я скрізь автоматично буду прив'язаний?
-
Дякую за відповідь! AOR більше місяця це прекрасний результат;) Нехай якнайскоріше буде вам ПР 🤗
-
І що? Є в Європі. Навіть закордонні паспорти, якщо «горить», то краще вже там оформлювати. Тобто можливість оформити є де завгодно. Все інше - це вже особистий вибір
-
Так треба ж лише подати документи 🙄 що легко зробити за вихідні А отримати готовий паспорт можна і у Канаді 😌
-
Вже стільки таких ситуацій було… Веселіше, коли люди отримують відмову у оформленні паспорта…і приходиться їм їхати в Україну і відповідати на багато питань 😅
-
Ну так коли треба, то це ж відомо дуже заздалегідь, що паспорт має ось такий термін дії 😅 А отже, завчасно можна все продумати гарненько, взяти квитки заздалегідь, що не будуть коштувати захмарних коштів, та спокійно все розпланувати та зробити… Це не важко…коли то дійсно треба… А от коли відносно халатно відноситися до документів та чекати, коли почнете відчувати аромат горілого…тоді так…то все досить дорого в останню хвилину, погоджуюсь… Просто справді не розумію, коли люди самі для себе роблять перешкоди, аби потім жалітися чи з «геройством» їх долати…це не до конкретно чиєїсь ситуації…просто до слова
-
Я до аплікації додав документи виключно за чеклистом. Вже на етапі Portal 1-2. Досвід позитивний.