Імміграція до Манітоби
-
Пишу всім, хто цікавився, про розвʼязку. В Мадридському IRCC сказали звертатися у Париж, я їм написала декілька листів. На наступний день Париж сказав, що справу розглядала Варшава і треба летіти туди. Поки летіла, написала їм листи. 28.12 відповів посол з Домінікани, що Мексика виявила та виправила помилку. 29.12 Варшава підтвердила виправлення та те, що я нарешті можу летіти назад. Причина: всіх по CUAET розглядали в прискореному темпі, і мені помилково поставили галочку, що віза на single travel, але вклеїли multi. Вони просто прибрали галочку і все. Відповідей від кризової форми досі немає, хоча писала десь 5 листів. Результат: 5 перельотів, купа витрачених грошей, нервів та сліз через помилку офіцера. Звичайно ніхто нікому нічого відшкодовувати не буде.
-
Доброго вечора. Хто нещодавно реєструвався на порталі gckey? Отримали новий паспорт для дитини тепер потрібно замовити стаді перміт а потом вже і візу. Але не можу зайти в новостворений акаунт, видає лише які сервіси в них є і все😭 Може щось я не так роблю, може там щось по новому? Хелп, хто знає 🙏
-
Я вже зареєструвалась але воно все входить в кабінет. Я вже з різних браузерів намагалась. Там зараз нова двохфазна авторизація, все роблю як написано а наприкінці просто список із сервісами мені не потрібними
-
(з перекладом звичайно)
-
Перша і друга, так?
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, скільки сторінок українського паспорту треба добавити до Провінційної програми?
-
дякую!
-
Чи вірно я розумію що для дитини 10 років можна або стаді або візітор перміт? (Заїхала по sjtd, а аеропорті отримала visitor record I temporary permit)
-
Я до вас в компанію😂, ніхто ще не відкрив навіть)
-
А якщо ніде ніколи не служив? Бо я ронін сам собі господар 😁