Імміграція до Манітоби
-
Чи подавав хтось разом із собою дітей старше 22 років, які знаходяться в Україні? . Чи можу я прикріпити свою дитину, яка навчається в аспірантурі на денній формі. Чи там мова йде лише про недієздатних дітей?
-
Там пише що у вас назва вашого employer на сторінці за роботу не сходиться з назвою на сторінці Джоб оферу. Може це?
-
Підкажіть що тут може бути не правильно введено? Я прикріпила свій джоб оффер від поточного роботодавця в якого працюю більше 6 місяців. Окремо там де досвід роботи то вказала його теж і там вже прикріпила letter of employment.
-
@Vasilii057, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Після 22 тільки якщо дитина за станом здоровʼя не може себе забезпечувати
-
Підкажіть будь ласка. Як можна забрати паспорт в Канаді, якщо він вже готов до отримання і лежить в Україні в Сервісцентрі. Куди дзвонити, писати? Дякую
-
Тоді хай самі перевіряють служив чи ні😁
-
Можливо все перевірити. IRCC через посольство в Україні може зв'язатися із військоматом при потребі.
-
Ага, а вони такі: дай довідку, що ти не служив. Тим більше, що дана довідка буде доступна у Дії після оновлення даних у ТЦК, так кажуть ІТшники, які там на розробці. Тому IRCC це все знатиме також.
-
Їм потрібен квиток якого немає. Я кажу я не служив, не віриш йди перевіряй 😁
-
Дитячий садок. То ж не їм потрібно отримати ПР.
-
У чоловiка приписне посвiдчення тiльки🙄
-
Можливо буде. Якщо я є у базі даних
-
У мене паніка.
-
До чого цей кіпіш з мілітарі рекордс? Хтось знає про якісь кейси відмов? Чи це просто передчасна паніка?
-
Правила чату читайте.
-
Якщо зняті з обліку, то в базі Вас може й не бути
-
Якщо військового білету нема, а є ксерокопія тимчасового посвідчення, що чоловік не придатний до служби. Чи можна цей документ перекласти та вразі потреби додати? Чи є взагалі відповідь на це питання? Чи все це на розсуд офіцера?
-
Я просто не чув ще про кейси відмов. Купа люду подається.
-
Нерви розхитані. Хочеться бути готовим до будь-яких додаткових запитів.
22 Jan 2023, 05:40
110470/236094
about a minute ago