Імміграція до Манітоби
-
Пане Wes, скажуть, будь ласка В мене зараз в процесі подача на номінацію Там де досвід роботи за останні 5 років , написано, не менше ніж 6 місяців вказувати роботи Якщо в ці 5 років попадає 2 роботи в Україні, по строкам там як треба А в Канаді одна робота 5 місяців, інша 1 рік То що, не писати ті 5 місяців в Канаді? Бо виходить, ніби після приїзду в Канаду працював чоловік лише через 5 місяців, якщо не вказувати. Професія та ж, різні роботодавці
-
Нам вже не треба Бали Це після LAA Тут, як розумію, вже на номінацію треба для загальної інформації всі роботи вказати. Добре, вкажу. Дякую ☺️
-
На номінацію ви як раз документально підтверджуєте те що вказали в ЕОІ Тому тут як раз і потрібні бали Ви ж не думаєте що вам LAA надіслали тому що на слово повірили?
-
Я це розумію, дякую Остання робота в Манітобі вже 1 рік рівно, тобто більше 6 місяців Я вказую зараз більше інформації про всі роботи, ніж порахувала досвід Щоб була повна картинка А клеймила досвід лише ту, що можу підтвердити та та, що найдовше
-
Скажіть будь ласка на ПР порталі в мене неактивна кнопка view? Це технічна помилка чи це нормально?
-
Підкажіть будь ласка по SWM в мене питають скільки активів є і потрібно мінімум 10к, в такому випадку потрібно вказувати ту суму яка є на данний момент чи можно вказати 10к , може я за цей час накопичу
-
Одне лише запитання щодо роботи зараз - якщо з України не зможемо підтвердити досвід, не клеймила бали за нього. Але читала , що треба всі роботи перелічити. Це на етапі номінації за 5 років пишемо, а на етапі Федеральному за 10. Але надамо документи за 1 лише рік, який клеймила бали? (якраз Це канадський досвід) (робота в певних особливих структурах, не дадуть нам листа з двух тих робіт, хоча державні і офіційні)
-
Яка є на рахунку
-
Було б добре Простл не розумію, куди вписувати ті роботи, за які бали не прошу З етапу номінації чи з етапу федерації Для ЕОІ писала 1 рік. Канадський . Все.
-
А вони такі - «ну щось не вийшло у нас перевірити. Ок, ось вам 30 днів на те щоб ви напряглись і надали документ» Якщо за 30 днів немає - відмова🙈😅 Завжди на вас залишається відповідальність за повноту заявки на ПР.
-
Ще якось без листів від роботодавців підтверджують, якщо офіційні роботи. Може хтось підкаже, як...
-
Ви коли друкуєте/вводите назву на двох сторінках, може там десь лишній знак чи пробіл чи десь буква не та. Я це мала на увазі🙈
-
Ага... тобто на номінацію вказуючи досвід за 5 років , але лише той, що клеймила? Якщо вкажу інший, то документи запросить? А їх нема Це основний аплікант А додатковий я - тут також питаннячка будуть, зараз ще дійду
-
Та ні, все на фірмовому бланку згідно стандартів. Але що не міняю нічого не допомагає
-
Це буде на федеральному етапі. Там для цього буде спеціальна вкладка - там ви будете повністю розписувати чим займались і там вказується отой досвід.
-
Пiдкажить, чи можна податись на зняття обмежень з воркперміту, в період очікування номінації? Чи потрібно якось повідомити про це?
-
Але це точно-точно? Бо думаю, щоб в номінації не відмовили, якщо негусто з досвідом здається
-
Щось схоже обговорювалось нещодавно. Вкажіть весь досвід, що був, але додайте лист-пояснення, що не клеймили бали за той досвід, тому що не можете його підтвердити листом від роботодавця. І у офіцера питань не буде, що ви робили до переїзду в Канаду.
-
Ви не уявляєте, як вдячна. Добре, вже роблю
-
Там під кожну роботу при подачі на номінацію буде обов'язкове поле для завантаження пруфів, тому можете написати заздалегідь під кожну роботу окремий explanation letter, типу, dear officer, не клеймила цей досвід тому, що...
22 Jan 2023, 05:40
110498/235588
about an hour ago