Імміграція до Манітоби
-
Яка є на рахунку
-
Було б добре Простл не розумію, куди вписувати ті роботи, за які бали не прошу З етапу номінації чи з етапу федерації Для ЕОІ писала 1 рік. Канадський . Все.
-
А вони такі - «ну щось не вийшло у нас перевірити. Ок, ось вам 30 днів на те щоб ви напряглись і надали документ» Якщо за 30 днів немає - відмова🙈😅 Завжди на вас залишається відповідальність за повноту заявки на ПР.
-
Ще якось без листів від роботодавців підтверджують, якщо офіційні роботи. Може хтось підкаже, як...
-
Ви коли друкуєте/вводите назву на двох сторінках, може там десь лишній знак чи пробіл чи десь буква не та. Я це мала на увазі🙈
-
Ага... тобто на номінацію вказуючи досвід за 5 років , але лише той, що клеймила? Якщо вкажу інший, то документи запросить? А їх нема Це основний аплікант А додатковий я - тут також питаннячка будуть, зараз ще дійду
-
Та ні, все на фірмовому бланку згідно стандартів. Але що не міняю нічого не допомагає
-
Це буде на федеральному етапі. Там для цього буде спеціальна вкладка - там ви будете повністю розписувати чим займались і там вказується отой досвід.
-
Пiдкажить, чи можна податись на зняття обмежень з воркперміту, в період очікування номінації? Чи потрібно якось повідомити про це?
-
Але це точно-точно? Бо думаю, щоб в номінації не відмовили, якщо негусто з досвідом здається
-
Щось схоже обговорювалось нещодавно. Вкажіть весь досвід, що був, але додайте лист-пояснення, що не клеймили бали за той досвід, тому що не можете його підтвердити листом від роботодавця. І у офіцера питань не буде, що ви робили до переїзду в Канаду.
-
Ви не уявляєте, як вдячна. Добре, вже роблю
-
Там під кожну роботу при подачі на номінацію буде обов'язкове поле для завантаження пруфів, тому можете написати заздалегідь під кожну роботу окремий explanation letter, типу, dear officer, не клеймила цей досвід тому, що...
-
В анкеті на номінацію ви маєте вказати лише ту роботу що рахували в ЕОІ Повну історію вкажете в анкеті на фед етапі
-
Отож я так також думаю краще Що не безробітні якісь всі ці роки були
-
Я вказувала свої роботи при подачі на номінацію, хоча не клеймила їх. Офіцер же має бачити, що людина в приципі здатна себе забезпечити і взагалі працювала, порожня анкета по програмі економічної імміграції викличе питання, яких хотілося б не викликати) але я поки що не отримала номінацію, це просто логічно
-
На номінацію Надають підтвердження того, що вказали в ЕОІ Там чорним по білому в самій анкеті пише - не вказувати роботу менше 6 м, тож навіщо вигадувати щось від себе ? А ось історію життя вже треба вказувати в анкеті на федеральному етапі, там дійсно треба вказати все.
-
Нагадую, якщо ви в Україні рахувалися публічною особою, наприклад, були депутатом місцевої ради, але не вказали даного факту в апілкації на федеральному етапі, IRCC може це розцінити як misrepresentation. Вже кілька осіб отримали PFL, щоб пояснити даний факт. Були депутатами місцевих рад у минулому, але не вказали даного факту.
-
Нарешті хтось це написав!
-
У вас в анкеті що пише ? Не вказувати роботу менше 6 міс, чи я не до кінця розумію вашу ситуацію , що саме ви плануєте вказувати ?
22 Jan 2023, 05:40
110505/235644
13 minutes ago