Імміграція до Манітоби
-
Але це точно-точно? Бо думаю, щоб в номінації не відмовили, якщо негусто з досвідом здається
-
-
Ви не уявляєте, як вдячна. Добре, вже роблю
-
Отож я так також думаю краще Що не безробітні якісь всі ці роки були
-
Я вказувала свої роботи при подачі на номінацію, хоча не клеймила їх. Офіцер же має бачити, що людина в приципі здатна себе забезпечити і взагалі працювала, порожня анкета по програмі економічної імміграції викличе питання, яких хотілося б не викликати) але я поки що не отримала номінацію, це просто логічно
-
На номінацію Надають підтвердження того, що вказали в ЕОІ Там чорним по білому в самій анкеті пише - не вказувати роботу менше 6 м, тож навіщо вигадувати щось від себе ? А ось історію життя вже треба вказувати в анкеті на федеральному етапі, там дійсно треба вказати все.
-
Нагадую, якщо ви в Україні рахувалися публічною особою, наприклад, були депутатом місцевої ради, але не вказали даного факту в апілкації на федеральному етапі, IRCC може це розцінити як misrepresentation. Вже кілька осіб отримали PFL, щоб пояснити даний факт. Були депутатами місцевих рад у минулому, але не вказали даного факту.
-
Тут двояко. Треба знайти, хто отримав номінацію в обох випадках
-
Чому резюме ? Може я чогось не розумію , але жінка каже про те що робота була , за неї клеймили бали, але разом з цим була ще і робота менше 6 м , там чітко вказано - її не треба вказувати. Тож де не відповідність ? МПНП не потребує щоб ви перерахували усю історію працевлаштування, їх цікавить робота більше півроку, вони про це написали в анкеті. Чи може я десь не в тому напрямку дивлюся ?
-
Не було плану обманювати