Імміграція до Манітоби
-
Я вказувала свої роботи при подачі на номінацію, хоча не клеймила їх. Офіцер же має бачити, що людина в приципі здатна себе забезпечити і взагалі працювала, порожня анкета по програмі економічної імміграції викличе питання, яких хотілося б не викликати) але я поки що не отримала номінацію, це просто логічно
-
На номінацію Надають підтвердження того, що вказали в ЕОІ Там чорним по білому в самій анкеті пише - не вказувати роботу менше 6 м, тож навіщо вигадувати щось від себе ? А ось історію життя вже треба вказувати в анкеті на федеральному етапі, там дійсно треба вказати все.
-
Нагадую, якщо ви в Україні рахувалися публічною особою, наприклад, були депутатом місцевої ради, але не вказали даного факту в апілкації на федеральному етапі, IRCC може це розцінити як misrepresentation. Вже кілька осіб отримали PFL, щоб пояснити даний факт. Були депутатами місцевих рад у минулому, але не вказали даного факту.
-
Нарешті хтось це написав!
-
У вас в анкеті що пише ? Не вказувати роботу менше 6 міс, чи я не до кінця розумію вашу ситуацію , що саме ви плануєте вказувати ?
-
Тут двояко. Треба знайти, хто отримав номінацію в обох випадках
-
Я пишу, те що писали люди, які тут подавалися раніше. Вони не вказували роботи до Канади або там були пропуски, офіцер просив долати розширене резюме із вказанням робіт та обов'язків. Такі запити отримували неодноразово на провінційному етапі.
-
О, це той пункт якого я боялася більше всього на федеральнлму етапі. Мало того що вказувала, що чоловік був місцевим депутатом ще й листа пояснення написала. Дозапитів не було
-
Я також вказувала роботу виключно більше 6 місяців, у тч за яку бали не клеймила
-
Чому резюме ? Може я чогось не розумію , але жінка каже про те що робота була , за неї клеймили бали, але разом з цим була ще і робота менше 6 м , там чітко вказано - її не треба вказувати. Тож де не відповідність ? МПНП не потребує щоб ви перерахували усю історію працевлаштування, їх цікавить робота більше півроку, вони про це написали в анкеті. Чи може я десь не в тому напрямку дивлюся ?
-
Типові українці😞
-
Так, можете не вказувати, але будьте готові надати резюме за запитом MPNP.
-
Писати щоб відмінити ЛЛА або чекати 60 днів і подаватись наново
-
Не було плану обманювати
-
Як я тепер можу виправити? Я просто порахував першу роботу з початку, а це було 6 років тому
-
Менші бали за 3 роки роботи, якщо ви йдете по SWM.
-
От один товариш вирішив не вказувати даний факту, бо там був корупційний скандал. Криміналу не було, але даний факт висвітлювався у ЗМІ. IRCC прислали PFL щодо даного факту.
-
Всім привіт. При заповненні форми на номінацію пише що не співпадає досвід роботи, я не правильно порахував, вказав 4 роки в ЕОІ , а по факту 3 роки і 3 місяці. По балах там здається це ні на що не впливає. Як це можна виправити? Дякую.
-
Ну може якщо вони 0 вказали років, тоді так
-
Написати листа, додати ваші бали, пояснити як це впливає на вибірку. Це має бути грунтовно пояснення
22 Jan 2023, 05:40
110520/235977
16 minutes ago