Імміграція до Манітоби
-
Куди писати? На яку адресу 😭
-
Ніяк. Наново ЕОІ подавати із правильною інформацією. MPNP пише чітко, якщо помилка не випливає на кількість балів, то все ок. Якщо помилка зменшує бали, то відхиляти LAA і подавати наново ЕОІ (по факту чекати 60 днів або новий прлфайл). Можна написати до MPNP для уточнення.
-
Я сьогодні пів дня заповнював все, це катастрофа все відміняти. Невже не можна виправити?
-
Але мій стаж який є тут і зараз теж враховуємо і останні 5 років?
-
Я почитала розмови про досвід роботи, що клеймити що ні. Взагалі не збиралась нічого клеймити, бо більшість життя працювала за короткостроковими контрактами закордоном. Але є кілька довгих, 6+ в Південній Кореї. Я звідти взяла вже довідки про несудимість, але тепер думаю може краще й досвід зайклеймити, щоб питань не було? Що для цього треба? Є контракти, візи, якась купа документів корейською мовою з корейськими печатками. (Балів вистачає і без роботи), бо вихожить якщо вказати ці 6+ місяців роботи, то потім вже доведеться їх доводити?
-
60 днів від дня створення заявки? Чи отриманн LLA?
-
Тут були схожі кейси. Як я вже писав, люди не клеймили минулий досвід, але додавали резюме і пояснювали, що не можуть документально підтвердити минулий досвід. Так, додаткова робота, але дехто вважає, що забезпечує більше шансів на отримання номінації та менше запитань від офіцера.
-
Тепер зрозуміло