Імміграція до Манітоби
-
60 днів від дня створення заявки? Чи отриманн LLA?
-
Тут були схожі кейси. Як я вже писав, люди не клеймили минулий досвід, але додавали резюме і пояснювали, що не можуть документально підтвердити минулий досвід. Так, додаткова робота, але дехто вважає, що забезпечує більше шансів на отримання номінації та менше запитань від офіцера.
-
Тепер зрозуміло
-
Можливо у когось є таблиця з балами для SWM? Там здається 3 і 4 роки досвіду мають одинакові бали.
-
Документів як таких можете і не надавати. Мій меседж включно у тому, що багато аплікантів отримували дозапит на резюме, щоб офіцер розумів, чим ви займалися до Канади. Адже оцінюють вас в цілому. Можете і не надавати резюме і не вказувати ту всю інформацію, але будьте готові до додаткового запиту, який може і не прийде саме вам 😁
-
У черговий раз нагадаю, що даний чат для самостійної імміграції. Жоден із адмінів НЕ Є ПРОФЕСІЙНИМ імміграційним консультантом. Всю інформацію, яку тут поширюється, береться із офіційних джерел, веб-сайтів та досвіду інших аплікантів. Пам'ятайте, що кожний імміграційний кейс є індивідуальним і досвід інших може до вас не застосовуватися.
-
Виходить було б у мене не 818 балів, а 803. В принципі бал нормальний. Але нічого не поробиш. Буду писати їм листа. Дякую
-
То і вказати дату коли я отримав листа?