Імміграція до Манітоби
-
У черговий раз нагадаю, що даний чат для самостійної імміграції. Жоден із адмінів НЕ Є ПРОФЕСІЙНИМ імміграційним консультантом. Всю інформацію, яку тут поширюється, береться із офіційних джерел, веб-сайтів та досвіду інших аплікантів. Пам'ятайте, що кожний імміграційний кейс є індивідуальним і досвід інших може до вас не застосовуватися.
-
Виходить було б у мене не 818 балів, а 803. В принципі бал нормальний. Але нічого не поробиш. Буду писати їм листа. Дякую
-
То і вказати дату коли я отримав листа?
-
Вчора відібрали
-
Відібрали в п'ятницю, Ви писали що це була вибірка спеціально для українців
-
Зараз спробую все розписати детально, не хочу втрачати повністю зроблену заявку. Скільки приблизно вони відповідають на листи по часу, якщо є така інформація?
-
Добре, на добраніч.
-
Доброго вечора. Хочу уточнити дещо. Припустимо у мене на savings рахунку 6 тис., і у жінки на її рахунку такаж сума. То я можу на провінційному рівні в funds писати 12 тис. і додати в документах proof of funds стейтменти з банку могу рахунку і рахунку жінки окремо? Дякую.
-
Це для номінації треба вказувати кошти на рахунках?
-
Відео для заповнення аплікації на номінацію. Для спецвибірки потрібно ще довантажити self-assessment checklist youtu.be/o7SIo9gY2uE?si=31h7rzpyBgUv61JU