Імміграція до Манітоби
-
В цьому відео немає про гроші на різних рахунках
-
Там теж просто однією сумою
-
Можливо ті хто йде по SWO повинні розписувати?
-
Але там такого немає , в пункті 7 пишуть тільки вкажіть активи сімейні і борги, тільки тип активу і вартість.
-
Я взагалі не клеймила бали за роботу в Україні, бо доказів немає крім трудової книжки, яка тут не дійсна але наявність роботи робить все тільки більш складніше Бо я тоді була в університеті, диплом очний, там пише фулл тайм в самому дипломі І робота була 64 години на тиждень, бо був коронавірус в навчання по зуму Як офіцер подивиться на моє резюме де я вкажу що працювала 64-72 години на тиждень і навчання було в той самий період..
-
В відео просто вказує загальну суму і все
-
Це така необхідність розбивати в файлі всі рахунки окремо, чи можна вказати одну суму?
-
При подаче на паспорт нужно было указать куда его отправить. Отже в даному випадку це Канада. Спробуйте написати листівку в сервісний центр і вказати куди відправляти паспорт
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/dostavlennya-za-kordon-pasporta-oformlenogo-v-ukrayini
-
Доброго часу доби. А чому тут не дійсна трудова? Якщо кожна сторінка завірена печаткою відділу кадрів, а кожна сторінка перекладу завірена печаткою перекладача? Дякую.