Імміграція до Манітоби
-
Можливо ті хто йде по SWO повинні розписувати?
-
Але там такого немає , в пункті 7 пишуть тільки вкажіть активи сімейні і борги, тільки тип активу і вартість.
-
Я взагалі не клеймила бали за роботу в Україні, бо доказів немає крім трудової книжки, яка тут не дійсна але наявність роботи робить все тільки більш складніше Бо я тоді була в університеті, диплом очний, там пише фулл тайм в самому дипломі І робота була 64 години на тиждень, бо був коронавірус в навчання по зуму Як офіцер подивиться на моє резюме де я вкажу що працювала 64-72 години на тиждень і навчання було в той самий період..
-
В відео просто вказує загальну суму і все
-
Це така необхідність розбивати в файлі всі рахунки окремо, чи можна вказати одну суму?
-
При подаче на паспорт нужно было указать куда его отправить. Отже в даному випадку це Канада. Спробуйте написати листівку в сервісний центр і вказати куди відправляти паспорт
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/dostavlennya-za-kordon-pasporta-oformlenogo-v-ukrayini
-
Доброго часу доби. А чому тут не дійсна трудова? Якщо кожна сторінка завірена печаткою відділу кадрів, а кожна сторінка перекладу завірена печаткою перекладача? Дякую.
-
В цьому документі не вказуються ваші обовʼязки, години роботи та чи ви отримували зарплату. Це основні вимоги від IRCC для доказу факту роботи на імміграцію. Того цей документ тут не сприймають як доказ стажу. Вимагають більш конкретні та детальні по типу контракту, довідки з відділу кадрів з описом оцих всіх пунктів, трудового договору тощо. Його можна просто надати як додатковий до отих усіх які вимагає IRCC.