Імміграція до Манітоби
-
В цьому документі не вказуються ваші обовʼязки, години роботи та чи ви отримували зарплату. Це основні вимоги від IRCC для доказу факту роботи на імміграцію. Того цей документ тут не сприймають як доказ стажу. Вимагають більш конкретні та детальні по типу контракту, довідки з відділу кадрів з описом оцих всіх пунктів, трудового договору тощо. Його можна просто надати як додатковий до отих усіх які вимагає IRCC.
-
Ви можете використовувати трудову. Додайте пояснювального листа й скажіть, що це все що ви маєте як доказ.
-
Всім привіт, скільки дійсна довідка про несудимість з України?
-
Так.
-
Ви про довідку про несудимість? Просто важко комусь сказати чи у когось була «така сама ситуація» коли люди не зрозуміють про що ви:) Якщо про довідку - це один варіант, якщо наприклад про новий паспорт - то інша ситуація. У вас буде більше шансів отримати відповідь якщо ви тут задасте конкретне питання, а це також може в майбутньому допомогти тим людям у яких може бути схожа ситуація. Цей чат якраз для цього - ділитись власним досвідом.
-
Якщо робити медогляд після приїзду та не подавали на новий ВП то зараз якщо подасте то вам відкриють новий на 3 роки з дати ухвалення нового ВП. Так робив місяць тому, отримав новий до кінця Листопада 2026
-
Доброго ранку. Таке питання, може хтось в курсі. Остання вибірка була для тих кто має родичів. Якщо в мене дитина, яка була народжена у Канаді, я не підхожу под цю вибірку? Я не бачу критеріїв що родич, мусить бути 18+. Але коли подаєм заявку на LAA, якщо не помиляюсь, там не можливо вказати що в мене є близький родич, якщо людині не виполнелось 18 років. Чи я помиляюсь?
-
Нам міграційний консультант сказав,що трудова також підходить якщо немає довідки з роботи.
-
А є такі консультанти які кажуть, що не підходить:) скільки консультантів- стільки і тлумачень🙈 На сайті IRCC чітко прописані вимоги щодо документів для підтвердження досвіду роботи та стажу і трудова книжка не підпадає під їх опис. Вона може бути використана хіба як додатковий документ до основних🤷🏻♀️ Бачила в цьому чаті були озвучені випадки коли до наданих документів щодо роботи були сумніви і тоді офіцери просили трудову додатково. Якщо у вас для стажу лише трудова і все, то якщо вам офіцер не надасть більше запитів на додаткові документи з роботи ні на провінційному, ні на федеральному етапах - то можете відписати сюди в чат про це. Це буде певно перший прецедент, коли лише трудової було достатньо🤔