Імміграція до Манітоби
-
Народ привіт усім, поділіться думками, отримав вже LAA, майже закінчив завантажувати документи, і згадав шо приїде моя маман в гості до онука в Манітобу буквально на тиждень, а потім поїде у лабрадор до друзів хз на скільки, а EOI я нічого такого не вказував. Може бути проблемою?
-
З вашого повідомлення не зовсім зрозуміло на якому ви етапі🙂 в мене така ж ситуація, порадили подавати без довідки, в мене був пояснювальний лист + офіційний лист з посольства країни, довідку якої очікуємо. Теж вже строки піджимали, а в посольстві не могли сказати скільки це займе часу, було зазначено, що до 8 місяців на опрацювання довідки🫣 Чи спрацювало це чи ні сказати не можу))) так як анкета ще в статусі submitted. Саме цікаве, що довідку ми таки отримали вже і зараз намагаємось додати її до документів через вебформу. Але я думаю, що офіцери зроблять дозапит.
-
На момент подачі заявки ваша мама буде постійно проживати в іншій провінції? Якщо так, тоді треба вказувати. Якщо мама тільки планує поїхати, мені здається, що це не відноситься до питання, бо там чітко питають, чи проживають ваші родичі в іншій провінції зараз. Ви ж не можете гарантувати, що буде в майбутньому
-
Бали за це не ріжуть. Тим більше що в неї скоріше за все, немає ПР (інакше ви подавалися б про новій програмі)) Але звісно, візовий офіцер буде це розглядати. Тому краще писати дуже переконливий settlement plan, чому ви так любите Манітобу і плануєте й далі тут жити
-
У мене був схожий випадок. Я коли подавалась, то вказувала що брат в Україні (у нас з ним натягнуті відносини і ми не спілкувались на той момент від слова взагалі), а виявилось пізніше вже, що він після сабміту мого ЕОІ приїхав до Канади з сімʼєю. Тобто на момент подачі він не був в Канаді, а як ми отримали номінацію і потім подались на федеральний, то приїхав десь в цьому періоді. Ніхто ніяких питань мені не задавав з цього приводу, ПР погодили🤷🏻♀️
-
В EOI здається питають тільки чи є у вас родичі зі статусом ПР або громадяни Канади. Але знову ж таки на бали це не впливає. Ми так забули вказати новонародженого "канадця" наших родичів в Онтаріо (він же зразу громадянин), коли подавали документи написали пояснювального листа. Так як на бали це не впливає і система нас все одно відібрала б
-