Імміграція до Манітоби
-
У мене був схожий випадок. Я коли подавалась, то вказувала що брат в Україні (у нас з ним натягнуті відносини і ми не спілкувались на той момент від слова взагалі), а виявилось пізніше вже, що він після сабміту мого ЕОІ приїхав до Канади з сімʼєю. Тобто на момент подачі він не був в Канаді, а як ми отримали номінацію і потім подались на федеральний, то приїхав десь в цьому періоді. Ніхто ніяких питань мені не задавав з цього приводу, ПР погодили🤷🏻♀️
-
В EOI здається питають тільки чи є у вас родичі зі статусом ПР або громадяни Канади. Але знову ж таки на бали це не впливає. Ми так забули вказати новонародженого "канадця" наших родичів в Онтаріо (він же зразу громадянин), коли подавали документи написали пояснювального листа. Так як на бали це не впливає і система нас все одно відібрала б
-
-
Вітаємо, ...! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Я вже потім додивився, а якщо звичайний акаунт, і на ньому приходить зарплата, сплачуються рахунки і тому подібне, немає фіксованої суми, яку тоді суму вказувати?
-
Але коли буду брати виписку з банку сума може бути більше, це не буде обманом, який взагалі лаг допускається?