Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт і з наступаючим Новим роком. З моменту подачі заявки на федеральний рівень в мене змінилась адреса проживання. Хтось мав досвід зміни адреси? Як я можу повідомити про це ?
-
Це теж варіант звісно, якому я буду слідувати в разі коли не знайду можливість повідомити 😅
-
Я не повідомляла, ПР отримали
-
Я так розумію аби не менше. Вони будуть бачити, що сума збільшується. Особливо якщо це надходження по зарплаті. Я на провінційному етапі декларувала одну суму, згідно вимог, на федеральному задекларувала більше. А в довідці була вказана вся сума що була на рахунку. Якщо б спитали я мала пояснення, що я вказала суму яку я «забронювала» для ПР, а інші кошти що я можу вільно використовувати.
-
Вітаю доречі. Питаннячко. Мені прийшло повідомлення про присвоєння моїй справі номеру і попросили привʼязатись до IRCC акаунту який вже існує. Це добре ? Це вже діло зрушилось з місця ?)
-
Щиро дякую. Зараз гляну.
-
Подався 30-31 серпня
-
Дякую, але хіба є з чим ? Там просто сказали, що тепер у справи ж номер, нічого такого
-
Доброго дня! А скільки пройшло часу після подачі документів?
-
Вам прийшло AOR! Вітаю
-
Ну це згоден… вже хоч зрозуміло, що вони якось рухають мою заявку
-
Це один з рівнів федерального етапу, ви на крок ближче до фіналу!
-
Доброго дня. З прийдешнім! Якщо при подачі на візу не вказав одну подорож, то зараз на федеральному етапі потрібно її вказувати? Чи не буде рахуватись як misrepresentation?