Імміграція до Манітоби
-
Знайомі робили візу після CUAET у Польщі, то платили додатковий збір.
-
Дякую. Відповіли вище,що зараз на усі вклейки є збір з 1 жовтня 💶
-
Це ж так не працює, скоріш за все. Комусь і за місяць може, комусь і за 6 не буде
-
Звичайно, я розумію,просто запитую.
-
10000 для 1 персони достатньо ж
-
З наступаючим новим роком! Підскажіть будь-ласка, хто подавався на федеральний етап по SWM Якщо вказати доступну сумму менше 14 000 Наприклад 2000 тис наскільки це критично? Чи є успішні кейси?
-
Дякую
-
Мав на увазі на сім'ю 2+1
-
по SWM бажано, але не обов’язково мати 12к, бо будуть враховувати вашу заробітну плату і те, що ви постійно працевлаштовані
-
Підкажіть будь ласка. Якщо у Манітобі мешкає рідний брат, але він теж приїхав по CUAET та не має ще статусу PR то я його не вказую як звʼязок з провінцією? Щось там не можу знайти інформацію
-
Доброго вечора, якщо людину понизили в обовʼязках (роботодавець, зарплата, години - ті самі, але виходячи з обовʼязків teer став інший), чи потрібно їй працювати ще 6 місяців перед подачею на провінційну номінацію?
-
Ні, але подаватися із нижчим TEER.
-
Фух, дякую за відповідь, заспокою подругу)
-
1 січня - 115-ліття Степана Бандери ❤️🖤
-
Нє Зможе роздивитись Канаду у якості туриста
-
Розумію, у всіх Новий Рік… там можливо хтось потім відпише… Якщо віза Worker, то чи зможе людина працювати якщо прилетить після 31-го березня¿
-
Як витягнути цю довідку з «ДІЇ» якщо дія української ID картки закінчилася?
-
Найкраще так, щоб потім без сюрпризів було, тим паче що після 31 скасують і допомогу і все інше
-
Дякую
-
Всі особи 18+ з країни їхнього громадНства, а також з інших країн де вони перебували 6+ місяців.
22 Jan 2023, 05:40
110737/230363
less than a minute ago