Імміграція до Манітоби
-
Якщо така тема пішла ,то на правах бариги, пропоную чудові книжки , вивезені з комуністичного Китаю на свому горбу . Книги дуже гарної якості , репрінт. У середині книги всё англійською, як у орігіналу . Оригінальні підручники коштують 40-80 за штуку . А тут парад невиданою щедріші, новорічна знижка - 90$ за все!!! 13 підручників , заряжені на перемогу та успіх , завдяки їм я, та вся моя родина здали селпіп на 12+ . Так , підручники по ielts, але вони також допоможуть підтягнути скіли до селпіпу !!! Кому цікаво- купляйте 💅
-
Ще на gurully не погані мок тести та на оф сайті можна підручники купити, а на їхньому каналі відоси подивитись www.youtube.com/live/6JjecEoCfdI?si=a77MIGXIQLQ3rQJB Ще оцей дядька норм youtu.be/e-ZoIE5wa4g?si=K77mnMD7WUEbCaMW
-
Типи ЕОІ для спецвибірки/SWO якщо зв'язком виступає робота: 1) короткотерміновий контракт, відпрацьовано вже 6+місяців 2) звільнилися із роботи, але маєте фултайм 6+місяців 3) звільнилися з робити, але відпрацювали 6+ місяців, і вже почали працювати на іншого роботодавця
-
В бібліотеці є багато сучасних книг безкоштовно. Я по них готувалася. Там є QR коди із завданнями, де є аудіо і різні приклади. На ті книжки є черга але вона швидко рухається і їх не можна продовжувати тому що після вас черга теж)) це мене мотивувало вчити прискорено, бо книжку треба повертати) і я зразу бронювала наступну
-
Доброго дня! ми сім’я з дітьми з України плануємо їхати до Канади ми працюємо в сімейній медицині англійську вивчаємо давно тому можна сказати рівень розмовний! чи можливо працювати у нашій сфері у Монітобі? Чи є взагалі шанси щоб працювати сімейним лікарем чи помічником лікаря?