Імміграція до Манітоби
-
Типи ЕОІ для спецвибірки/SWO якщо зв'язком виступає робота: 1) короткотерміновий контракт, відпрацьовано вже 6+місяців 2) звільнилися із роботи, але маєте фултайм 6+місяців 3) звільнилися з робити, але відпрацювали 6+ місяців, і вже почали працювати на іншого роботодавця
-
В бібліотеці є багато сучасних книг безкоштовно. Я по них готувалася. Там є QR коди із завданнями, де є аудіо і різні приклади. На ті книжки є черга але вона швидко рухається і їх не можна продовжувати тому що після вас черга теж)) це мене мотивувало вчити прискорено, бо книжку треба повертати) і я зразу бронювала наступну
-
Доброго дня! ми сім’я з дітьми з України плануємо їхати до Канади ми працюємо в сімейній медицині англійську вивчаємо давно тому можна сказати рівень розмовний! чи можливо працювати у нашій сфері у Монітобі? Чи є взагалі шанси щоб працювати сімейним лікарем чи помічником лікаря?
-
Вам буде повторно навчатися та проходити курси в Канаді за окремі кошти.
-
Залежить від того, скільки грошей і часу ви готові вкласти в це. Дехто перевчається на медбрата/медсестру, це швидше і фінансово легше. На лікаря теж можна, підтвердивши свої дипломи через спеціальну раду, довчивши потрібні кредити, а також здавши три (здається три) кваліфікаційні екзамени, кожен з яких коштує ~ 5 тисяч. Англійську медичну треба знати дуже добре, розмовна має літати. Казали, що в атлантичних провінціях мали запровадити спрощену систему перекваліфікації для медпрацівників, але я не слідкувала, запровадили чи ні.
-
Можна працювати працівником лікаря уже після одного екзамену, один екзамен десь 3 тисячі.
-
Ми в процесі підтвердження освіти (physicianapply) та готуємось до екзаменів. Але скажу так, буде надзвичайно важко знайти місце для практики (резидентура). Мій двоюрідний брат, уроджений канадець, завершив тут медичну школу і каже що конкуренція просто не реальна. Дуже багато Канадських студентів проходять практику на Карибах, наприклад.
-
+ за цю програму, але вона для медсестер