Імміграція до Манітоби
-
Можна працювати працівником лікаря уже після одного екзамену, один екзамен десь 3 тисячі.
-
Ми в процесі підтвердження освіти (physicianapply) та готуємось до екзаменів. Але скажу так, буде надзвичайно важко знайти місце для практики (резидентура). Мій двоюрідний брат, уроджений канадець, завершив тут медичну школу і каже що конкуренція просто не реальна. Дуже багато Канадських студентів проходять практику на Карибах, наприклад.
-
+ за цю програму, але вона для медсестер
-
Не запровадили
-
З Новим Роком. Підскажіть будь ласка є одне запитання. Є дві програми SWM і SWO я подаюсь по SWO і коли я заповнив заявку вкінці я можу поглянути попередньо на свої бали. По цій програмі потрібно набрати мінімум 60 балів. Але бальна система тут тисячна тобто максимум 1000 балів але ж повинна бут інша бальна система, то як тоді зрозуміти чи я набрав прохідний бал 60 чи ні? Якщо я виберу програму swm просто щоб поглянути на бали то з 1000 балів я набираю 778. Прикладаю скрін.
-
Все вірно, по ній я і йду, вона скорочено називається SWO але бальна система на фініші така як в swm, а повинна бути як в SWO в результаті я не розумію чи набрав я тих 60 балів чи ні
-
Ось це і інтересно як відбувається чи то можна до подачі зрозуміти свою кількість балів чи як
-
а ок, я не подавався, нехай інші прояснять, думаю що автоматично коли відповідали на питання анкети воно вже "зарахувало", також вже після подачі на номіцію якщо виявиться шо ви не набрали 60 (не підтвердили наприклад освіту чи досвід роботи, і т.д.), заявка буде rejected
-
Ага, я зрозумів. А на якому етапі тоді я маю підтвердити ці самі бали ? Типу що я набрав більше 60? Дякую
-
Аа ясно, я зрозумів. Дуже дякую вам )