Імміграція до Манітоби
-
Все вірно, по ній я і йду, вона скорочено називається SWO але бальна система на фініші така як в swm, а повинна бути як в SWO в результаті я не розумію чи набрав я тих 60 балів чи ні
-
Ось це і інтересно як відбувається чи то можна до подачі зрозуміти свою кількість балів чи як
-
а ок, я не подавався, нехай інші прояснять, думаю що автоматично коли відповідали на питання анкети воно вже "зарахувало", також вже після подачі на номіцію якщо виявиться шо ви не набрали 60 (не підтвердили наприклад освіту чи досвід роботи, і т.д.), заявка буде rejected
-
Ага, я зрозумів. А на якому етапі тоді я маю підтвердити ці самі бали ? Типу що я набрав більше 60? Дякую
-
Аа ясно, я зрозумів. Дуже дякую вам )
-
Ще одне запитання по цій програмі SWO там є пункт про навчання. Типу яка в мене освіта, в мене два диплома по 4 роки але дипломи та освіті здобута в Україні. Це питання стосується Канадської освіти чи взагалі будь якої не залежно від місця, країни де я її получив ? Дякую дуже )
-
Доброго вечора! Може хтось підкаже, що я маю робити? В минулому році я подавала налогову декларацію і мала оформити особистий кабінет. Нажаль я цього не зробила. Зараз мені потрібний цей кабінет. Як його зробити???