Імміграція до Манітоби
-
Привіт усіх із наступаючими святами)) Нашому захиснику,який воює з перших днів повномасштабної війни потрібна допомога! Під час служби він отримав поранення та лікується в нього вже було 4 операції. Постраждали нижні кінцівки. Одна нога потребує протезування,а інша довгого лікування та реабілітації. Потрібні гроші на ще одну операцію та протези .. Прошу допомогти воїну стати на ноги ,щоб заново навчитися ходити та повернутися до звичайного життя. Безмежно вдячні за кожну гривню Номер картки. 5355161166978742 Paypal [email protected]
-
Для чого перекладати військовий квиток? Його ж немає в списку документів
-
Добрий ранок! Комусь вдалося пов'язати програму з обліковим записом IRCC? У мене, чомусь немає збігів.
-
Part Time
-
Я не булу сперечатися. Я ділюся власним досвідом
-
Я б переклала все, що заповнене.
-
Для чого коментувати, якщо не змаєте відповіді
-
Я вказувала магістратуру як фултайм. Питань не було. А попередню освіту парт тайм, бо була заочно
-
У мене теж така ситуація, сайт не працює, технічні проблеми. Буду пробувати завтра, або післязавтра
-
Друзі, за вчора отримав понад десяток повідомлень з однотипним питанням про оновлення даних в ЕОІ. Пам'ятайте, ви особисто відповідальні за виконання критеріїв по програмі і повинні постійно слідкувати, щоб дані в ЕОІ були актуальні! Особливо це стосується фактору 3, де ви клеймите свій досвід роботи до Канади. Зміна стажу у меншу сторону у факторі 3 впливає на ваші загальні бали!!! Оновити дані можна у вкладці Eligibility, обов'язково потім тисните Save and then Submit. Кожного разу після оновлення даних у ЕОІ вам має прийти pdf файл на електронну пошту з ЕОІ summary. Це буде доказ, що ЕОІ успішно оновлене та подане на вибірку.