Імміграція до Манітоби
-
це щось нове, бо вся оствіта - 0.5 ставки, окрім аспірантури, коли ти приймаєш участь в конфернеціях або викладаєш. Там освіта 0.5 та робота 0.5)
-
Я б переклала все, що заповнене.
-
Для чого коментувати, якщо не змаєте відповіді
-
Я вказувала магістратуру як фултайм. Питань не було. А попередню освіту парт тайм, бо була заочно
-
вся освіта - це парт тайм, там занятості не більше ніж на 0.5 ставки
-
Швидше було раніше… Тоді і номінація за місяць була. Зараз АОР в по мінімуму 4 міс, а так то 6-8…. Писало пару чоловік, що швидше, але то рідше виняток і вони до липня подавалися, тоді і по біометричних дозапиту не було…
-
У мене теж така ситуація, сайт не працює, технічні проблеми. Буду пробувати завтра, або післязавтра
-
Якщо ви вчилися очно, то full time. якщо ви вчилися заочно і працювали, то part-time. Це ні на що не впливає, якщо я не помиляюся.
-
в мене в трудовій все навчання вказано - 0.5
-
В вашій трудовій вказано за Українським законодавством. А в аплікації ви вказуєте за Канадськьм.
-
Тисніть на #document і листайте чат
-
Друзі, за вчора отримав понад десяток повідомлень з однотипним питанням про оновлення даних в ЕОІ. Пам'ятайте, ви особисто відповідальні за виконання критеріїв по програмі і повинні постійно слідкувати, щоб дані в ЕОІ були актуальні! Особливо це стосується фактору 3, де ви клеймите свій досвід роботи до Канади. Зміна стажу у меншу сторону у факторі 3 впливає на ваші загальні бали!!! Оновити дані можна у вкладці Eligibility, обов'язково потім тисните Save and then Submit. Кожного разу після оновлення даних у ЕОІ вам має прийти pdf файл на електронну пошту з ЕОІ summary. Це буде доказ, що ЕОІ успішно оновлене та подане на вибірку.
-
Шановні добродії, підкажіть будь ласка, чи правда, що після подання на зняття обмежень по ворк перміту забороняють на пів року виїзд з Канади? Що робити, людям, яким це дуже потрібно?
-
Підкажіть будь ласка пане Wes, а чи можна взагалі і видалити заявку? Після відправлення на провінційний етап? Вона висить в статусі ресівед 3 місяці?
-
Доброго дня чи подавав хтось уже документи на PR по новій програмі получення PR від родичів?
-
Перший раз таке чую...
-
Мені цікаво чи потрібно робити евалюацію диплома
-
Дякую
-
Так, багато вже подали. У закріплених повідомленнях є відеоінструкція
-
Ні, не можна. Ви можете написати до MPNP, щоб відкликати/withdraw вашу аплікацію.
22 Jan 2023, 05:40
110970/230257
8 minutes ago