Імміграція до Манітоби
-
Я завантажував все що є. Свідоство про регістрацію, витяг с кведами, всі звіти за весь період існування фоп(їх можна скачати в кабінеті ) всі договори, всі акти які зміг запросити в компаніі на які працював, виписка по банківскім рахункам. Сама велика проблема це все то зжати до 2 МВ так щоб воно було в читабельному виді. Всіх документів в мене вийшло ~ 200 аркушів. Деякі акти розділяв по типу 2019 part 1, 2019 part 2
-
Як ви збираєтесь заїхати в Канаду якщо ваш дозвіл буде в Канаді?
-
Дякую за відповідь. Якщо можна, порадьте перекладача документів.
-
Ви основний аплікант? Це треба і звіти за всі роки прикріпляти? Чи нема різниці, основний аплікант чи ні, треба стільки інформації всім?
-
Ого І Ви основний аплікант? Це Ви десь прочитали, що стільки треба? І ці десь 200 аркушів всі перекладали на англійську? Питаю, бо ще не дійшла до того пункта. Моя робота лише ФОП. Я не основний аплікант. Але писати, що останні 5 років я була безробітною-не є правдою та виглядає якось несерйозно. Я думала, що достатньо буде установчих документів та іх перекладу. Поправте мене хтось, якщо Ви подавали на номінацію і у Вас ФОП
-
Вітаю! Підскажіть будьласка, як довго зараз чекати на 3т допомогу?
-
Дякую. Я зараз лише на етапі номінації, там за 5 років Сподіваюсь, що достатньо буде
-
Дякую) В мене все є також, і контракти, і звіти. Просто думаю, якщо мій стаж не важливий, чи достатньо буде повного пакету установчих документів та виписки з банку про доходи за ці роки. Цікаво, чи їм треба з не основних аплікантів стільки інформації, як звіти або контракти. Це стільки перекладати ще😅 Хочеться якщо є шанси, якось собі спростити життя