Імміграція до Манітоби
-
Якщо у вас вже є довідка з Дії, то тільки перекладаєте її у будь-якого сертифікованого перекладача і все. Нічого звіряти чи запрашувати в консульстві більше не потрібно.
-
Ну ви пишете, що маєте довідку з Дії Який ще порядок потрібен? Якщо це повний витяг, перекладіть його у перекладача і подавайте Вам не потрібно просити ту довідку десятьма різними шляхами
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, якщо я хочу подаватись без іспиту, адже моя професія підпадає під TEER 3. Там в Occupations usually require є такі вимоги: a college diploma or apprenticeship training of less than two years; or more than six months of on-the-job training То чи можу я подаватись без іспиту якщо немаю освіти, жодних тренінгів не проходив і вчився всіх процесів вже під час роботи?
-
Дякую за відповідь але незрозуміло порядок
-
Не зрозуміло
-
Я звернувся сюди тому що не зміг знайти інформацію мені здавалось що ця група створена для цього якраз
-
Додатково не треба) я думаю, якщо дуже треба буде, офіцер запитає у вашого супервайзера, чи навчили вас всьому Головне, щоб видали листа, який точно під TEER3 підпадає Бо тут вже різне було
-
Так) я мав на увазі чи окремого листа(додатково) не потрібно, що я пройшов навчання на роботі) Ще раз дякую Вам за відповідь!
-
Тобто не потрібно? Ви все одно берете свій employment letter із обовʼязками, які підтверджують ваш TEER3 і володіння англійською на достатньому рівні для роботи
-
Дякую) Тоді жодних документів чи листа від роботодавця не потрібно ?
-
Дуже дякую всім за відповіді стосовно довідки
-
Я взагалі не розумію, якщо чесно, як і чому можна здогадатись робити евалюацію шкільного атестату 🤷♀️
-
Я це розумію я в цьому чаті не давно і цього не знав я знаю що є єдиний сайт але просто хотів перевірити точно інформацію томущо переживаю за документи
-
А від роботодавця потрібно отримати employment letter в якому буде прописано посаду, годину, те що job ready English , а також референс лист в якому вказано обов’язкови відповідні до TEER 3?
-
На федеральному етапі не потрібне. підтвердження
-
Здебільшого тут дають вичерпні правдиві відповіді Якщо щось неправильно - адміни виправляють, але більшість активних «відповідачів» тут вже більше року сидить і знає приблизно все про манітобські програми іміграції і їх умови Але якщо ви дуже не вірите, можете просто загуглити і першим посиланням буде той самий державний сайт із виділеною потрібною інфою Потрібна лише англійська або перекладач
-
Передати окремо модуль не можливо. Наново весь тест.
-
Не потрібно ваш досвід підтверджувати документально, але вписати треба, чим ви займались.
-
Кому передати? Головний аплікант має здавати мову, всі модулі мінімум CLB 4.
-
Ні, це неможливо.
22 Jan 2023, 05:40
111155/236876
4 minutes ago