Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора. Підкажіть, знайшла свою першу роботу в Канаді , під час оформлення просили тільки sin і банківські реквізити. Роботодавець каже це постійна фултайм робота. Але ні джоб офера, ні контракту не було. Перша зарплата буде через два тижні, можливо в пейстабі буде інформація про сплачені податки. Як можно перевірити, що це підходить під SWM, чи треба буде подаватись по SWO ?
-
Ну я не знаю, як тут прокоментувати…. Форму про проходження служби теж не всім направляли. Можливо вплинуло те, що хлопець і у Франції жив вже у 18річному віці більше 6 місяців. Але посилались саме на країну громадянства при дозапиті.
-
Дякую. Не пропускало через один лишній пробіл
-
це для імміграційного консуляьтанта. Якщо ви імміграційний консультант, то ви точно не вичилися в Канаді )
-
Вибачте, це федеральний етап, Create a Representative PR Portal Account
-
ви хоч вказуйте, в якій це формі чи аплікації.
-
З 20-го грудня, Монреаль
-
Підкажіть будь ласка що це?
-
Громадо підкажіть по такому кейсу, людина планує переїхати в Канаду але має складний військовий бекграунд, оброна Маріуполя, поранення, інші операції в тому числі за кордоном, чи не стане це на заваді отриманню ПР?
-
Підкажіть будь ласка,як розібратись з TEER . ? Моя позиція : Shop Floor Mechanic l . Не можу знайти такого в teer 😐
-
Спасибі:)
-
SWM
-
У вас відпочатку був Монреаль ? Чи тільки портал 1 від них прийшов?
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка, на яку програму для подачі на ПР не потрібно мати 12000 доларів? А просто можна подаватись, якщо двоє працюють офіційно від 30 год в тиждень? Дякую:)
-
Підкажіть, будь ласка. Якщо мій чоловік не буде мене супроводжувати при подачі на PR ( він знаходиться на Украіні і є військовозобовязаний) чи потрібно включати його в заявку на PR ? Чи потрібно подавати інформацію про нього?
-
Пане Wes, підкажіть, будь ласка, при заповнені заявки на номінацію про дітей доки по освіті - це вже повинні бути справки від школ? Чи можна по ним поки нічого не прикріпляти
-
ви обов'язки дивіться, а не назву посади
-
Якийсь Бермудський трикутник.
-
Але школи легко дають такі справки по запиту
-
Я на номінацію не додавала зовсім нічого зі школи, 2 дітей. Стаді перміти та візи так
22 Jan 2023, 05:40
111304/234020
5 minutes ago