Імміграція до Манітоби
-
Ок, це також можна.
-
Я згадала зараз, що report cards чепляла за той рік, але довідки окремі не просила.
-
Взагалі потрібно довідку із школи, але дехто не бере і все ок
-
А ще питания на рахунок довідки з роботи попередньої. Мій попередній роботодавець готовий дати довідку одразу на англійській мові. Так можна? 🤔 Чи в обовʼязково на українській + переклад.
-
Вітаю! 🙌 Маю таке питання - а чи можна податися на зняття обмежень з ВП, та паралельно податися на провінційний етап? 🧐☺️ Дякую 🤩
-
Підкажіть будь ласка, після отримання pr я можу подаватися на громадянство через 5 років (наприклад з сьогоднішньої дати це 02.01.2029). Але тимчасове проживання по воркперміту можливо зарахувати у пропорції 1/2 (наприклад 584/2=292). Я не зовсім розумію, дякуючи цим 292 дням я зможу подаваться 16.03.2028 чи я все одно повинна подаватися 02.01.2029 а ці дні враховуються тільки для виконання вимоги про фізичну присутність (три роки из пʼяти, наприклад 1095-292=803)?
-
Можна, ,чому ні
-
Ось так сформульовано
-
Я 23 жовтня)) чекаємо
-
must have been physically present in Canada for at least 1,095 days in the 5 years immediately before you apply
-
Необовʼязково чекати 5 років, можна подаватись одразу, щойно набереться 1095 днів. Тобто у вас зараз є 292 дні по коефіцієнту 0,5, треба ще 803 і можна подаватися на громадянство, це два з хвостиком роки
-
Маю останнє запитання стосовно оплати при подачі на номінацію. (В чаті знайшла тільки інформацію про федеральний етап і що потрібно обирати Economic Immigration). Підкажіть, як здійснити оплату.
-
В самій аплікації наприкінці вас перенаправлять на сторінку з оплатою.
-
Якщо ви отрамали PR сьогодні , то від 3 років, а не від 5, що вимагаються, віднімаєте ваші 292 дні , наприклад 1095 днів мінус 292 дорівнює 803, виходить через 803 зможете подаватися.
-
+обов'язково подати щонайменше 3 податкові декларації. Це також є вимога.
-
Чекати pr рік і 7 місяців - це щось супер довго
-
Я читала що до 24 місяців. Але все одно якось не віриться що пр можно чекати 1 рік і 7 місяців, а на громодянство подаватися лише через 2 роки і 2 місяця… щось не те…
-
Не забудьте відняти від «накопичених» днів всі ваші відпустки поза межами Канади
-
Там можна ще рік чекати на розгляд)
-
В мене як раз буде 3. Дякую
22 Jan 2023, 05:40
111329/234013
about a minute ago