Імміграція до Манітоби
-
Дякую, якось прикро вийшло: l:5, r:3 w:7, s:6 два тексти дуже складні були, не розумів по одному - два слова в майже в кожному реченні (
-
А хіба якщо є work permit день не рахується за день, а якщо наприклад є study permit то день рахується як за половину ?
-
У мене є транскріпшн. Син у 12му класі. Але маьудь для доньки все одно треба чекати відкриття школи.
-
Там немає обмежень
-
Було декілька кейсів але дуже давно.
-
Хтось не будь у курсі з якою періодичністю можна здавати Celpip?
-
Перекладать здебільшого всі в Україні. Там дешевше. Я по вайберу відправляю що мені потрібно, сплачую, через 3 дні отримую переклад
-
Дякую 😊
-
Вони не перекладають, а тільки завіряють те шо ви переклали.
-
Зменьшились бали через вік.Не можу змінити в еоі.
-
Дякую
-
На федеральний
-
Скажіть, будь-ласка, я переклала табель дочки з ліцею з України. Має ще бути довідка? Яка саме? Що дитина дійсно навчалась?
-
Печатки та клятви перекладача достатньо, нотаріально не треба завіряти
-
Підкажіть будь ласка, довідка про несудимість потрібна при подачі на провінційний чи федеральний етап?
-
Тут два варіанти: або чекати поки ЕОІ expired (дійсне 1 рік) або створити новий акаунт із новим емейлом і вказати вже правильний вік.
-
Потрібно документ із канадської школи. Але табель також можете додати
-
Доброго дня підкажіть будьласка чи брав хтось неоплачувану відпустку на стадії розгляду документів на етапі MPNP дякую
-
Вік на момент подачі був правильний.Було день народження і змінився вік.Чи можливо буде враховуватись вік на момент подачі?
-
Всім привіт! Друзі, можливо моє питання не нове і не по темам групи, але підкажіть будь-ласка, як і куди подавати оголошення з пошуку роботи в Манітобі, а також ресурси з її пошуку. Дякую заздалегідь.
22 Jan 2023, 05:40
111401/231682
less than a minute ago