Імміграція до Манітоби
-
Ні, через юриста
-
ви дитину взагалі не показували лікарю?
-
Ця вимога є на документах
-
Дитині 5 років було, тому здається тоді не було такої вимоги. Ми тільки з дружиною здали. Чи я помиляюсь?
-
Для подання в іноземні установи
-
Мали здавати обов'язково. Всі члени сім'ї повинні проходити медогляд потягом 90 днів після прибуття до Канади.
-
Народ, хто заповнював аплікацію для дитини малолітньої на продовження візітор рекордс, що ви вказували у графі про медікал ікзем? Діти ж, якщо не помиляюсь, не здавали їх. Дякую
-
Дякую за відповіді
-
Дякую, в нас щось схоже було. Певно забув вже😅
-
саме так, на нашого тоді лікар просто подивився і написав у себе що ок ми ж пішли далі на хрей та направили в дайнакеар кров здавати
-
Всі проходять мед огляд. Просто до 11 чи 12 років не роблять Xray і не беруть кров
-
Так, справді
-
Ну тобто є сімейний лікар. Але по приїзду не робили медікал ікзем, нас певно не вірно зорієнтували
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Наприклад закінчується ворк перміт, роботодавець згоден зробити закритий для мене. На цій підставі можна подовжити ворк перміт дружині ?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, заповнюю аплікацію зараз на EOI і попередній досвід не клейму, адже підтвердити не можу. Виходить за досвід маю 0 балів. Але в березні буде 1 рік, як я працюю на роботодавця в Канаді. Чи зможу я у березні додати свій досвід в ЕОІ, щоб отримати додаткові бали, якщо мою аплікацію до того часу не відберуть з пулу?
-
Доброго дня, друзі! Перепрошую, що не знайшов в чаті відповіді, тому запитаю: на сайті з відстеження етапів виготовлення паспорту сьогодні з'явився статус "документ прибув до ЗДУ". У мене за тиждень квитки до Торонто, збирався продовжувати старий паспорт, який закінчується за 25 днів. Чи можно буде отримати одразу й новий паспорт, без електронної черги? Яка загальна процедура отримання? Дякую щиро за відповідь!
-
Якщо не виберуть, то так Ви можете виправляти іншу у своїй аплікації скільки завгодно, якщо не отримали LAA
-
А дружина працює на того самого роботодавця і він може для неї зробити закритий перміт?
-
Коли ви подали документи на новий паспорт , то вам дали листок А4 з кодом для відслідкування процесу виготовлення , нижче на ньому описано як забирати паспорт
-
Урааа! Нарешті отримала portal 2) чекала з 27 листопада
22 Jan 2023, 05:40
111492/230260
less than a minute ago