Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, заповнюю аплікацію зараз на EOI і попередній досвід не клейму, адже підтвердити не можу. Виходить за досвід маю 0 балів. Але в березні буде 1 рік, як я працюю на роботодавця в Канаді. Чи зможу я у березні додати свій досвід в ЕОІ, щоб отримати додаткові бали, якщо мою аплікацію до того часу не відберуть з пулу?
-
Доброго дня, друзі! Перепрошую, що не знайшов в чаті відповіді, тому запитаю: на сайті з відстеження етапів виготовлення паспорту сьогодні з'явився статус "документ прибув до ЗДУ". У мене за тиждень квитки до Торонто, збирався продовжувати старий паспорт, який закінчується за 25 днів. Чи можно буде отримати одразу й новий паспорт, без електронної черги? Яка загальна процедура отримання? Дякую щиро за відповідь!
-
Забирати паспорт можна в любий час без електронної черги. Скільки чекали на паспорт? А то я замовив ДХЛ, ще не отримав.
-
Дякую дуже
-
Раніше взнавав для себе різні варіанти іміграції до Канади, то коли приїжджаєш до Канади по закритому перміту, то є можливість відкрити опен перміт для дружини. Та ж історія якщо хтось іде вчитись, інший отримує опен перміт. Я можу помилятись. Можливо в такому випадку після того як ви отримаєте закритий перміт, можна буде отримати НОВИЙ для дружини. Потрібно порадитись з кимось більш досвідченим.
-
Доброго дня !!! Наш Timeline: Manager - Teer0 З мовним тестом (щоб потім не здавати на громадянство і для вищих балів) Федеральний етап: 05 травня - submit application 18 червня- AOR 11 вересня - дозапит на Schedule 4 - provincial nominees 19 вересня - invitation to pre-arrival services 4 жовтня - дозапит на документи щодо служби в поліції, держструктурах і навчання 23 жовтня - welcome to the PR portal 1 27 жовтня - portal 2 3 січня - eCoPR. Хочу подякувати за незвичайну підтримку цієї групи, час який адміни безкоштовно приділяють відповідям. Бажаю всім якнайшвидше отримати ПР та будувати свою Канадську мрію.
-
Дякую дуже! Заявку подав 11 жовтня
-
До речі. Можливо комусь буде теж корисно, хто довго чекає на eCopr. Сьогодні вранці написав на той мейл, який був у Portal 1 листа із темою: Ukraine 2022 і номером справи. В листі розписав що вже довго чекаємо, хочемо спланувати подорожі і подальші кроки щодо придбання місцевої нерухомості. Після цього через пару годин отримав eCopr.