Імміграція до Манітоби
-
Якщо не виберуть, то так Ви можете виправляти іншу у своїй аплікації скільки завгодно, якщо не отримали LAA
-
А дружина працює на того самого роботодавця і він може для неї зробити закритий перміт?
-
Коли ви подали документи на новий паспорт , то вам дали листок А4 з кодом для відслідкування процесу виготовлення , нижче на ньому описано як забирати паспорт
-
Урааа! Нарешті отримала portal 2) чекала з 27 листопада
-
Можливо хтось має приклад резюме, що Ви писали в поясненні, якщо не могли підтвердити попередній досвід роботи
-
Забирати паспорт можна в любий час без електронної черги. Скільки чекали на паспорт? А то я замовив ДХЛ, ще не отримав.
-
Дякую дуже
-
Ну тоді дружина мала б шукати собі роботодавця, який зробить їй перміт Ваш документ не є підставою для продовження її
-
В тому то і справа що ні… Може це буде підставою подовжити той що є зараз, я це маю на увазі. Чи просто виженуть ?
-
Дякую за відповідь.
-
Раніше взнавав для себе різні варіанти іміграції до Канади, то коли приїжджаєш до Канади по закритому перміту, то є можливість відкрити опен перміт для дружини. Та ж історія якщо хтось іде вчитись, інший отримує опен перміт. Я можу помилятись. Можливо в такому випадку після того як ви отримаєте закритий перміт, можна буде отримати НОВИЙ для дружини. Потрібно порадитись з кимось більш досвідченим.
-
Вітаю!🥳
-
Доброго дня !!! Наш Timeline: Manager - Teer0 З мовним тестом (щоб потім не здавати на громадянство і для вищих балів) Федеральний етап: 05 травня - submit application 18 червня- AOR 11 вересня - дозапит на Schedule 4 - provincial nominees 19 вересня - invitation to pre-arrival services 4 жовтня - дозапит на документи щодо служби в поліції, держструктурах і навчання 23 жовтня - welcome to the PR portal 1 27 жовтня - portal 2 3 січня - eCoPR. Хочу подякувати за незвичайну підтримку цієї групи, час який адміни безкоштовно приділяють відповідям. Бажаю всім якнайшвидше отримати ПР та будувати свою Канадську мрію.
-
Дякую дуже! Заявку подав 11 жовтня
-
До речі. Можливо комусь буде теж корисно, хто довго чекає на eCopr. Сьогодні вранці написав на той мейл, який був у Portal 1 листа із темою: Ukraine 2022 і номером справи. В листі розписав що вже довго чекаємо, хочемо спланувати подорожі і подальші кроки щодо придбання місцевої нерухомості. Після цього через пару годин отримав eCopr.
-
Ну а якщо поставити апостиль на довідку про несудимість, нічого страшного?
-
Дякую, тоді треба вивчити це детальніше. Перш за все запитав тут, може у когось були подібні кейси. В любому випадку дякую.
-
Поділіться будь ласка досвідом як ви забили слот а черку я вже кілька місяців намагаюсь і все ніяк. Ну це просто неможливо. Треба для дитини виробити. Дякую
-
Вітаю!
-
Зрозумів, велике дякую за розʼяснення.
22 Jan 2023, 05:40
111508/229576
15 minutes ago